ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Produse 100% naturale, gândite de specialiști pentru sănătatea ta.
Produse gemoterapice și fitoterapice. Suplimente nutritive la cel mai bun preț!

Nou! Echipamente de sport/fitness.

 

Pe site-ul magazinului online naturisti.ro, produsele comercializate se încadrează în mai multe categorii: remedii naturiste (gemoterapice, fitoterapice), suplimente alimentare, dar și produse de îngrijire naturală (cosmetice, geluri, săruri și unguente).
Ne axăm în mod deosebit pe produsele din categoria gemoterapie și fitoterapie, de aceea o pondere importantă din vânzări o reprezintă produsele de la Plantextrakt.
Plantextrakt este cel mai mare producător român de Homeopatie-Gemoterapie-Fitoterapie, singurul concurent real pentru brand-uri internaționale cum ar fi Boiron sau Ozone. Totodată este și fondatorul ARGH (Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie) și are certificarea farmaceutică internațională GMP (Good Manufacturing Practice) precum și certificările ecologice.
Dacă mai sus v-am făcut o scurtă prezentare a producătorului Plantextrakt, produsele acestuia nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele având deja o mare notorietate printre toți cei care îmbrățișează ideea de terapie pe principii naturale.
naturisti.ro se mândrește cu un parteneriat direct cu grupul Plantextrakt-Plantmed, construit pe principii solide și de lungă durată, iar astfel putem oferi clienților noștri cele mai bune prețuri de pe piață, dar și o livrare promptă din stocul propriu, consiliere și alte servicii adiacente.

 

De la bun început, scopul nostru a fost și a rămas același: de a-i ajuta pe toți cei care vor să adopte un stil de viață sănătos, prin alegerile pe care le fac în fiecare zi. Ne-am adresat și ne adresăm în fiecare zi celor care aleg să-și crească calitatea vieții, să prevină bolile sau să le amelioreze pe cele existente deja. Mai pe scurt, celor care vor să trăiască mult, bine și sănătos. Tocmai de aceea, tratamentele naturiste ocupă un loc important în oferta noastră de produse.

N-am uitat nici de cei care doresc produse cosmetice cât mai naturale sau de cei pentru care semințele de toate felurile sau uleiul de cocos își găsesc mereu un loc în alimentația de zi cu zi. Ne place să ne mândrim și cu selecția noastră de produse fără gluten, iar din această categorie toți cei interesați pot găsi ceva pe placul lor.

Nutriția sănătoasă merge mână în mână cu mișcarea și efortul fizic susținut. Tocmai de aceea ne-am dezvoltat gama de produse și în această direcție. Încercăm să oferim o varietate de produse pentru sport, aparate semiprofesionale sau profesionale tuturor celor pentru care fitness înseamnă un stil de viață. Și pentru cei îndrăgostiți de aerul curat și de mișcarea în natură am pregătit în magazinul nostru un raion special cu echipamente și accesorii outdoor.

Convingerea noastră este că în următorii ani interesul pentru tratamentele și produsele naturiste va fi din ce în ce mai mare, iar din ce în ce mai mulți vor alege soluțiile naturiste. Ne propunem să devenim un partener de încredere pentru toți cei care vor face alegerea unui stil de viață sănătos și vom fi alături de ei pe acest drum. De la bun început am decis să păstrăm cele mai corecte prețuri de pe piață, iar din acest motiv suntem convinși că magazinul nostru online va crește cât se poate de natural. La fel ca până acum.

Recomandări produse:

"Musli Excelent - 500g"
Producător: Sano Vita

"Descriere Musli Excelent - 500g Ofera un supliment de fibre si antioxidanti prin continutul ridicat de fructe uscate: ananas, banane, caise, coacaze, curmale, mere,...

Preț: 7.19 RON
"Shaker SmartShake slim verde 500 ml"
Producător: SmartShake

"Smart shake slim verde 500 ml 2 compartimente: - compartiment shaker - compartiment suplimente nutriționale Capacitate: 500 ml Format slim Culoare: verde Capac de...

Preț: 25 RON
"Beres Drops x 30ml"
Producător: "Beres Pharmaceuticals CO"

"Beres Drops x 30ml Compoziţie: Un ml picături orale, soluţie (echivalent cu 18 picături) conţine: molibden 0,19 mg (sub formă de molibdat de amoniu...

Preț: 25.7 RON
"Aknesol lotiune - 60 ml"
Producător: Parapharm

"Aknesol - lotiune antiacneica - 60 ml Are un efect de reglare calitativă și cantitativă a secreției de sebum a pielii; scade tendința formării...

Preț: 13.92 RON
"One Med Alcool Sanitar 70% - 500 ml"
Producător: Onedia

"One Med Alcool Sanitar 500ml Alcool Sanitar cu o concentratie de 70% alcool etilic Indicatii: Alcool sanitar pentru uz extern. Solutie dezinfectanta, recomandata pentru...

Preț: 5.15 RON