ROmedic Firme medicale Ingrijire si alimentatie copii

Produse 100% naturale, gândite de specialiști pentru sănătatea ta.
Produse gemoterapice și fitoterapice. Suplimente nutritive la cel mai bun preț!

Echipamente de sport/fitness.

 

Pe site-ul magazinului online naturisti.ro, produsele comercializate se încadrează în mai multe categorii: remedii naturiste (gemoterapice, fitoterapice), suplimente alimentare, dar și produse de îngrijire naturală (cosmetice, geluri, săruri și unguente).
Ne axăm în mod deosebit pe produsele din categoria gemoterapie și fitoterapie, de aceea o pondere importantă din vânzări o reprezintă produsele de la Plantextrakt.
Plantextrakt este cel mai mare producător român de Homeopatie-Gemoterapie-Fitoterapie, singurul concurent real pentru brand-uri internaționale cum ar fi Boiron sau Ozone. Totodată este și fondatorul ARGH (Asociația Română de Gemoterapie și Homeopatie) și are certificarea farmaceutică internațională GMP (Good Manufacturing Practice) precum și certificările ecologice.
Dacă mai sus v-am făcut o scurtă prezentare a producătorului Plantextrakt, produsele acestuia nu mai au nevoie de nicio prezentare, ele având deja o mare notorietate printre toți cei care îmbrățișează ideea de terapie pe principii naturale.
naturisti.ro se mândrește cu un parteneriat direct cu grupul Plantextrakt-Plantmed, construit pe principii solide și de lungă durată, iar astfel putem oferi clienților noștri cele mai bune prețuri de pe piață, dar și o livrare promptă din stocul propriu, consiliere și alte servicii adiacente.

 

De la bun început, scopul nostru a fost și a rămas același: de a-i ajuta pe toți cei care vor să adopte un stil de viață sănătos, prin alegerile pe care le fac în fiecare zi. Ne-am adresat și ne adresăm în fiecare zi celor care aleg să-și crească calitatea vieții, să prevină bolile sau să le amelioreze pe cele existente deja. Mai pe scurt, celor care vor să trăiască mult, bine și sănătos. Tocmai de aceea, tratamentele naturiste ocupă un loc important în oferta noastră de produse.

N-am uitat nici de cei care doresc produse cosmetice cât mai naturale sau de cei pentru care semințele de toate felurile sau uleiul de cocos își găsesc mereu un loc în alimentația de zi cu zi. Ne place să ne mândrim și cu selecția noastră de produse fără gluten, iar din această categorie toți cei interesați pot găsi ceva pe placul lor.

Nutriția sănătoasă merge mână în mână cu mișcarea și efortul fizic susținut. Tocmai de aceea ne-am dezvoltat gama de produse și în această direcție. Încercăm să oferim o varietate de produse pentru sport, aparate semiprofesionale sau profesionale tuturor celor pentru care fitness înseamnă un stil de viață. Și pentru cei îndrăgostiți de aerul curat și de mișcarea în natură am pregătit în magazinul nostru un raion special cu echipamente și accesorii outdoor.

Convingerea noastră este că în următorii ani interesul pentru tratamentele și produsele naturiste va fi din ce în ce mai mare, iar din ce în ce mai mulți vor alege soluțiile naturiste. Ne propunem să devenim un partener de încredere pentru toți cei care vor face alegerea unui stil de viață sănătos și vom fi alături de ei pe acest drum. De la bun început am decis să păstrăm cele mai corecte prețuri de pe piață, iar din acest motiv suntem convinși că magazinul nostru online va crește cât se poate de natural. La fel ca până acum.

Recomandări produse:

Orz verde 800mg - 30 cps Orz verde 800mg - 30 cps
Producător: American Life Style

Orz verde capsule - cel mai bogat continut natural de vitamine si minerale intr-o formula usor administrabila. Compozitie:- Orz verde- Acid stearic- Dioxid de...

Preț: 25.17 RON
Musli Excelent - 500g Musli Excelent - 500g
Producător: Sano Vita

Descriere Musli Excelent - 500g Ofera un supliment de fibre si antioxidanti prin continutul ridicat de fructe uscate: ananas, banane, caise, coacaze, curmale,...

Preț: 8.81 RON
Suport de gantere Powertec WB-DR Suport de gantere Powertec WB-DR
Producător: Powertec

Suport de gantere WB-DR Greutate: 28 kg Greutate maxima suportata: 680 kg Incarcare: 6 perechi de gantere Dimensiune: L127X W61X 82H ...

Preț: 1309 RON
Balsam Puterea Calului cu chili - 250 g Balsam Puterea Calului cu chili - 250 g
Producător: Alevia

Balsam Puterea Calului cu chili - 250 g Extractele pe bază de plante și chili încălzesc în mod plăcut picioarele obosite în urma efortului...

Preț: 15.9 RON
Crema de fata cu extract de galbenele si fosfolipide - 50 ml Crema de fata cu extract de galbenele si fosfolipide - 50 ml
Producător: Ceta

Crema de fata cu extract de galbenele si fosfolipide - 50 ml Actiune: Pregatita si preparata aparte, am obtinut o crema naturala in care...

Preț: 9.2 RON