ROmedic Firme medicale Ingrijire si alimentatie copii

Pachete noi de la PlantExtrakt

Pachete noi de la PlantExtrakt
Autor: Cosmina Elena Pop

Prietenii și colaboratorii noștri de la PlantExtrakt au pregătit 3 pachete gemoterapice extrem de utile pentru detoxifierea și fortifierea organismului, precum și pentru deparazitare. Vă prezentăm astăzi o descriere a acestor pachete, pe care le puteți achiziționa acum la prețuri promoționale direct din magazinul nostru, naturisti.ro.

Primul pachet pe care vi-l recomandăm este indicat în fortifierea organismului: conține Extractul de Orz Verde, recomandarea ideală pentru revitalizarea organismului, creşterea rezistenţei la infecţii, încetinirea proceselor de îmbătrânire precum și reglarea metabolismului și Extractul din sevă de Mesteacăn.

 

Procesele naturale care au loc în permanenţă în organism, precum cel de detoxifiere şi cel de generare de antioxidanţi pot fi sprijinite în mod eficient prin administrarea unor preparate de origine vegetală, cu proprietăţi binefăcătoare.

SEVA DE MESTEACĂN s-a dovedit a fi un campion al detoxifierii organismului, iar ORZUL VERDE o excelentă sursă de antioxidanţi.
Ambele susţin şi fortifică organismul, fiind recomandate celor sănătoşi şi celor bolnavi deopotrivă.

Mai mult, Orzul verde este cea mai bogată sursă naturală de superoxid dismutază (SOD), o cereală cu remarcabile proprietăţi de întărire şi fortificare a organismului, considerată a fi o hrană completă.
Conţine: 8 aminoacizi esenţiali, vitamine (din grupul B, A, C,E, K), minerale şi oligoelemente (fier, calciu, magneziu, mangan, zinc, cupru, molibden), proteine, celuloză,clorofilă.
S-a constatat faptul că are în compoziţie, pe lângă SOD,mai mult de: 250 de ori vitamina A decât salata verde, de 7 ori vitamina C decât portocalele, de 10 ori vitamina B1 decât spanacul, de 25 de ori potasiu decât bananele, de 11 ori calciu decat laptele, de 11 ori fier decât ţelina.

 

Al doilea pachet propus de partenerii noștri de la PlantExtrakt cuprinde 4 combinații de extracte gemoterapice Polygemma, eficiente în detoxifierea organismului și anume: Polygemma 11, Polygemma 12, Polygemma 13 și Polygemma 15:

 

POLYGEMMA NR. 11 - FICAT DETOXIFIERE

Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Rozmarin, Ienupăr şi muguri de Alun. Ficatul este primul filtru al organismului, la acest nivel o serie de substanţe fiind transformate în forme chimice simplificate, pregătite pentru eliminare la nivel renal.
Un ficat obosit va permite să ajungă în sânge substanţe netransformate şi o serie de toxine.

Acţiune principală: hepatoregeneratoare, de sprijinire a eliminării cataboliţilor toxici, coleretică şi colagogă, de restaurare a elasticităţii ţesutului hepatic. Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant, antiinflamator, cicatrizant, antioxidant.

Mod de administrare: se recomandă administrarea a 2 – 3 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel hepatic, dar şi la nivel renal şi respirator.

POLYGEMMA NR. 12 - RINICHI DETOXIFIERE

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Frasin, sevă de Mesteacăn şi extract fitoterapic din frunze de Mesteacăn.

Funcţia de detoxifiere a rinichiului este extrem de importantă pentru a filtra din sânge şi a elimina o serie de reziduuri toxice (uree, cloruri, acid uric, creatinină, etc.) şi pentru a elimina apa în exces.

Acţiune principală: diuretică – depurativă, antiseptică, antiinflamatoare, regeneratoare – prin aport de glucoză, fructoză, aminoacizi, vitamina C şi o serie întreagă de săruri minerale de: calciu, fosfor, magneziu, mangan, zinc, sodiu şi fier.
Preparatul are şi efect: hipocolesterolemiant.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel renal, dar şi la nivel articular.
Se recomandă şi supraponderalilor cu retenţie hidrică şi nivelul colesterolului mărit.

POLYGEMMA NR. 13 - PIELE DETOXIFIERE

Combinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Platan, sevă de Mesteacăn şi muguri de Nuc.

Pielea este cel mai mare organ de eliminare a toxinelor, sub forma transpiraţiei. Pielea şi mucoasele sănătoase nu lasă să treacă agenţii microbieni şi virali din mediul exterior, către mediul intern.
Acţiune principală: dermoprotectoare, antiseptică, regularizantă a secreţiilor pielii, sprijinind procesul natural de detoxifiere cutanată.
Preparatul are şi efect: antiinfecţios şi cicatrizant la nivelul mucoaselor şi a pielii, efecte benefice în caz de piele inelastică, lipsită de strălucire, în celulită, căderea părului şi în dermatozele de dată recentă.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie, realizându-se o detoxifiere preponderant la nivel cutanat, dar şi la nivel renal.
Pentru persoanele care au manifestat în ultimul an afecţiuni cutanate, pentru adolescenţi sau pentru persoanele a căror funcţie de detoxifiere cutanată trebuie stimulată, se recomandă cure de 1-2 luni (câte 2 ml de 2 ori pe zi ), cu posibilitatea de repetare la nevoie. Pentru întreţinerea sănătăţii pielii şi mucoaselor, este suficientă o cură anuală, de o lună de zile.

POLYGEMMA NR. 15 - INTESTIN DETOXIFIERE

Produs naturist - Combinaţie de extracte gemoterapice din mlădiţe de Merişor, muguri de Nuc şi muguri de Stejar.

Imunitatea intestinală este esenţială, fiind responsabilă de 70% din capacitatea de apărare a organismului.Toxicitatea intestinală generează o autointoxicare ce se poate manifesta nu numai local, ci şi la multe nivele în organism, în funcţie de sensibilităţile fiecărui individ (oboseală, nervozitate, probleme gastrointestinale, erupţii cutanate, dureri de cap, artrită, dureri lombare, sciatică, alergii, astm, probleme cardiace, etc).

Acţiune principală: reglează funcţionalitatea şi motricitatea intestinală, reechilibrează flora intestinală, reduce infecţiile şi inflamaţia de la nivelul intestinului subţire şi gros.

Preparatul are şi efect tonic general, ameliorând astenia fizică şi psihică.

Mod de administrare: se administrează câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă - cure de 1-2 luni, repetate la nevoie.
Pentru persoanele care suferă de tulburări la nivel intestinal, se recomandă cure de 1-2 luni, repetate de 2-3 ori pe an sau la nevoie.
Chiar şi pentru persoanele care nu au tulburări intestinale, o cură anuală de detoxifiere intestinală este salutară.

 

Am ajuns și la cel de-al treilea pachet și anume Deparazitare - Pachet promotional, care conține 2 cutii de Giardinophyt și o cutie de Polygemma 15.

 

GIARDINOPHYT SOLUTIE 30ML : Conţine extracte de Cimbru – Thymus vulgaris, Mărar – Anethum graveolens, Cuişoare – Eugenia cariophyllata, Vetrice – Tanacetum vulgaresin, Chrysanthemum vulgare şi extract de Propolis.

Acest produs favorizează eliminarea paraziţilor; Distruge şi împiedică proliferarea microorganismelor; Favorizează eliminarea gazelor din intestin, combate senzaţia de vomă şi greaţă.
Nu se recomandă administrarea în cazul alergiei la produse apicole (propolis), femeilor însărcinate şi celor care alăptează.

POLYGEMMA 15 – INTESTIN DETOXIFIERE

Conţine gemoterapice din mlădiţe de Merişor, muguri de Nuc şi de Stejar. Este ideal de folosit după un tratament de deparazitare, întrucât susţine refacerea florei intestinale şi a funcţiilor
intestinale, alterate pe parcursul infestării. Are de asemenea un efect tonic general, de ameliorare a asteniei fizice şi psihice. Se administrează la adulţi, câte 2 ml de 2 ori pe zi, dimineaţa şi la prânz, înainte de mese, diluaţi în puţină apă, cure de 1-2 luni. Nu se administrează după ora 18 datorită acţiunii tonice.
Dacă sunt prezente sensibilităţi la nivelul intestinului, cura se poate repeta după o lună de pauză.