Consultații de specialitate pentru diagnosticarea și tratarea bolilor neurologice si psihiatrice pentru copii si adulti. Aparatură modernă: EEG(electroencefalograma), EMG (electromiografie), ecograf doppler artere carotide si vertebrale si cerebral (transcranian), monitorizare Holter EKG
ROmedic Cabinete medicale Sibiu Cabinete Neurologie pediatrică Neurologie pediatrică Sibiu

Ecografie doppler vascular

Efectuam ecografie doppler la nivelul arterelor carotide si vertebrale, cat si doppler transcranian pentru vizualizarea fluxului in arterele intracerebrale. Diagnosticarea ateromatozei vaselor cerebrale si tratarea acesteia in faza incipienta, reduce semnificativ riscul de aparitie a unui AVC. Ecografia doppler cervico-cerebrala, este o procedura sigura, nedureroasa, care foloseste ultrasunetele pentru a examina vasele care duc sangele catre creier.

 

Pacientii cu hipertensiune arteriala, hipercolesterolemie, diabet zaharat, obezitate, AVC sau AIT , boala coronariana sau fumatori necesita efectuarea de rutina a ecografiei Doppler la nivelul arterelor carotide si vertebrale si a ecografiei Doppler transcranian pentru diagnosticarea anomaliilor vasculare.

 

  •  
 
Programare