ROmedic Cabinete medicale Galati Cabinete Neurologie Neurologie Galati

Cabinetul medical individual NEUROCENTER ofera consultatii de specialitate Neurologie si interpretari ale investigatiilor specifice sistemului nervos, printre care: Tomografie (CT), Rezonanta Magnetica (RMN), Doppler Vascular, Electroencefalograma (EEG) si altele.

 

Se intocmesc referate medicale pentru Comisia de Handicap si Comisia de Expertiza Medicala a Muncii.

 

Se pot acorda consultatii la domiciliu pentru persoane nedeplasabile, in limita timpului disponibil si cu programare prealabila. Cabinetul deservit de Dr.Veronica Ionita, medic primar neurolog, nu are relatii contractuale cu Casa de Sanatate.


Programarea consultatiilor se face lasand pe robotul telefonic numarul Dumneavoastra de telefon, pronuntat clar, la care vi se raspunde mai tarziu, pentru confirmare si coordonare.


Cabinetul medical este situat in cartierul Mazepa 1, in blocul C 7 la apartamentul 41, scara 3, al treilea bloc pe dreapta, in spate la R 2 Orange, mai sus de Potcoava de Aur, in apropierea Stomatologiei din Mazepa. Detaliile de acces le puteti gasi la rubrica Contact.

Ultimele recomandări de la pacienți:

22-08-2017
Mogos Mariana, 55 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Mergeti cu incredere la Neurocenter. Sunteti pe maini bune si sigure. Rezultatul, de exceptie.Un medic bland, care te asculta, nestresat, amabil si care in urma consultului si mai apoi in urma diagnosticului, cu rabdare iti da absolut toate explicatiile necesare, ceea ce rar mai intalnim. Am fost si eu si mama mea, iar tratamentul a fost extraordinar de eficient.Pe mama, doamna doctor a salvat-o dintr-un accident vascular, cu pareza. Multumim din suflet, doamna doctor, Ionita.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare