ROmedic Firme medicale Instruire in domeniul medical

INFORMATII: CAVITATIE, RADIOFRECVENTA SI ULTRASUNETE FACIALE

INFORMATII: CAVITATIE, RADIOFRECVENTA SI ULTRASUNETE FACIALE
Autor: NEWMED.ro

INFORMATIE BAZICA CAVITATIE, RADIOFRECVENTA SI ULTRASUNETE FACIALE

Ce este CAVITATIA?
Cavitatia este o tehnica non invaziva (fara chirurgie) pentru a modela corpul si pentru a reduce volumul, eliminand celulita si depozitele de grasime localizata.
Este un tratament indicat pentru acele persoane care doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic, fara a fi nevoie sa recurga la interventii chirurgicale.
Obtine rezultate satisfacatoare inca de la primele sesiuni.
Cavitatia se bazeaza pe un fenomen fizic, folosind ultrasunetele de joasa frecventa pe suprafata pielii pentru a produce schimbari de presiune si temperatura in lichidul interstitial al tesutului gras.
Undele ultrasunete converg in zona tratata si provoaca crearea repetata de “microbule”. Aceste bule acumuleaza energie pana la implozie, separand nodulii grasi, rupand membrana adipocitelor si dizolvand grasimea, permitand eliberarea continutului acestora. Aceste bule fac sa "vibreze" grasimea, transformand trigliceridele in digliceride, iar grasimea trece de la stare solida, la lichida. Aceste grasimi liberate sunt metabolizate si eliminate de corpul uman de forma naturala , prin sistemul linfatic, venos si prin urina.

Mai multe despre echipamentele medicale dedicate acestui domeniu puteti gasi accesand urmatorul link: https://newmed.ro/68-aparate-fizioterapie
REZULTATE
- Reduce depozitele de grasime localizata si difuza.
- Imbunatateste tonusul si elasticitatea tesutului pielii.
- Reduce celulita.
- Remodeleaza corpul.
- Lifting corporal.
- Activeaza circulatia sanguina.
- Elimina vergeturile incipiente.
- Reduce in centimetri zona tratata.
Indoieli cu privire la CAVITATIE: in continuare gasiti raspunsul a 10 intrebari frecvente ale clientilor nostri.
1. Ce este cavitatia?
Cavitatia este o tehnologie revolutionara, care, datorita undelor ultrasonice de joasa frecventa, produce bule microscopice . Acestea descompun membranele de adipocite, fara a afecta structurile adiacente, respectand integritatea sistemului limfatic si sanguin.
2. Ce beneficii are?
Pierderea in greutate.
Pierderea din volum.
Dizolvarea masei de grasime.
Reafirmarea tesutului.
3. Exista un alt tratament similar?
Cavitatia este unicul tratament care poate elimina grasimea la nivel celular.
4. Este necesar un tratament suplimentar?
Va sfatuim sa urmati o dieta hipocalorica. De asemenea, recomandam sesiuni de drenaj limfatic. Este foarte important sa beti multa apa pe parcursul tratamentului (intre 1.5 si 2 litri pe zi).
5. In cat timp se vad rezultatele?
Sesiunile se pot efectua o data pe saptamana sau la 10 zile. Rezultatele sunt imediate.
Unele paciente observa o reducere de pana la 2 talii in doua sau trei sesiuni, altele intarzie putin mai mult, insa toate observa o reducerere substantiala intr-un timp relativ scurt.
6. Ce simte pacientul in timpul aplicarii tratamentului?
Simte o furnicatura, sau ceva asemanator unei muscaturi de tantar. In tratamentul cu ultrasunete, senzatia este agradabila, multe paciente adorm in timpul sesiunii.
7. De ce cavitatia?
Este efectiva, nu necesita anestezie, este neinvaziva si nu are riscuri.
8. Cate sesiuni sunt necesare?
Depinde de cazul dumneavoastra, intre 4 si 12 sesiuni ar trebui sa fie suficiente pentru terminarea tratamentului.
9. Am nevoie de sesiuni de intretinere?
Efectul este de durata, oricum, puteti face o intretinere lunara.
10. Exista contraindicatii?
In nici un caz nu se poate efectua tratamentul la femeile gravide, nici la persoanele cu proteze in zona pe care dorim sa o tratam, nici persoanelor cu stimulator cardiac.
Ce este RADIOFRECVENTA?
Radiofrecventa estetica este o tehnologie capabila sa aplice selectiv energie electromagnetica in dermul profund, de la suprafata pielii, luptand astfel contra celulitei si a moliciunii pielii.
Radiofreventa genereaza un camp electric cu schimbare de la pozitiv la negativ, determinand o miscare de rotatie a moleculelor care genereaza caldura. La aplicarea energiei pe piele, se produce o rezistenta in tesuturi. Aceasta rezistenta cauzeaza o crestere de temperatura in tesutul intern.
Ca raspuns la aceasta vasodilatatie, cresterea fluxul sanguin aduce mai mult oxigen si poarta excesul de lichide si toxine.
Se obtine treptat reestructurarea colagenului adanc, inclusiv formarea fibrelor noi care le vor inlocui pe cele vechii, facand tesuturile mai ferme si elastice, imbunatatind starea pielii si eliminand trecerea timpului.
Acest proces este mai lent, dupa cazul in care este colagenul. S-au demonstrat moificari semnificative in remodelarea colagenului incepand cu a 6-a saptamana posterioara aplicarii radiofrecventei.
Efectele RADIOFRECVENTEI
Radiofrecventa produce o incalzire profunda care afecteaza pielea si tesutul gras subcutanat., o incalzire din interior spre exterior. Aceasta incalzire favorizeaza:
• Drenajul limfatic, reduce lichidele si toxinele incorporate in adipocitele din tesutul afectat de celulita.
• O crestere a circulatiei in zona , care va imbunatati atat metabolismul tesutului gras subcutanat cat si aspectul pielii.
• Formarea de colagen nou, atat in piele cat si in tesutul subcutanat, care permite ca interg tesutul sa fie mai ferm datorita reorganizarii septurilor fibroase si ingrosarea pielii la suprafata.
• Dupa leziunea termica controlata cu retragerea tesutului, va urma o inflamatie. Aceasta va fi insotita de migratia fibrolastelor, care intaresc si mai mult structura colagenului, rezultand o intinerire a zonei tratate.
Rezultatele RADIOFRECENTEI
- Eliminarea ridurilor.
- Lifting facial.
- Activarea circulatiei sangune.
- Eliminarea vergeturilor incipiente.
- Reintinerire faciala.
- Rehidratare faciala.
Ce sunt ULTRASUNETELE FACIALE?
Intre noile tratamente pentru intinerire faciala, unul dintre cele mai putin invazive in clinicile de chirurgie estetica, este tratamentul de reintinerire cu ultrasunete, o optiune foarte importanta la momentul alegerii tratamentului pentru reducerea ridurilor, liniilor de expresie si intinerirea pielii.
Ultrasunetele sunt vibratii sonore. Tesuturile corpului nostru au proprietati elastice, reprezentand astfel un mediu adecvat pentru deplasarea undelor ultrasonice. Sunt ideale pentru efectuarea tratamentelor faciale si capilare.
Care sunt efectele?
Ultrasunetele actueaza prin vasodilatatie, si astfel, prin cresterea fluxului sanguin, in special la nivel dermic. Acest lucru aduce cu sine o crestere a nivelului de nutritie si oxigenare a celulelor pielii, printr-o manifestare mai moale si fina.
Vasodilatatia superficiala are un efect important asupra circulatiei venoase de retur, toxinele sunt indepartate si eliminate, fara sa se permita actiunea lor nociva asupra pielii.
Ultrasunetele actioneaza asupra tesutului adipos. In terapia faciala putem aplica tratamentul pe barbie, zona cu adipozitate localizata.
Colagenul este principalul responsabil de rezistenta si structura tesutului. Elastina, pe alta parte, ofera elasticitate pielii, aceasta revenind la forma originala. Odata cu imbatranirea pielii, colagenul si elastina scad, iar acest lucru se reflecta intr-o piele lasata.
Actiunea ultrasunetelor de stimulare a acestei functii celulare este foarte importanta, deoarece se poate folosi ca tratament preventiv.
Ce este Vacuum terapia?
Este o terapie neinvaziva care imbunatateste starea pielii, tratand tesuturile cutanate si subcutanate. Presiunile controlate exercita un masaj care optimizeaza circultia si trateaza tesutul conjuctiv.
Cum functioneaza?
Stimuleaza vasodilatatia si eliminarea toxinelor. Accelereaza schimburile intercelulare si mobilizeaza "gelul conductor" pentru a reveni la starea sa naturala. Optimizeaza functionarea sistemului nervos si limfatic, modeleaza corpul.
Procedura
In contact direct cu pielea si prin utilizarea substantelor cosmetice, se creaza un vid, oferind un masaj pe tesutul pielii.
Capul unor anumite apate are o rola care duleaza si deruleaza pliul de tesut cutanat, subcutanat, tratand tesutul conjuctv intarit si inflamat de nodulii celulitei.