Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Terapie Reiki la distanță

Terapie Reiki la distanță
Autor: Horatiu-Flaviu

Reiki (terapia cu energie) este o tehnica japoneza menita sa elimine stresul, sa induca relaxarea si pacea interioara, promovand astfel o stare de bine si sanatate. Energia este prezenta pretutindeni in Univers. Energia vitala este preluata de mainile terapeutului si este transferata, direct sau de la distanta, spre alte persoane, plante sau animale care au nevoie de o „infuzie” de energie pentru echilibrare, armonizare si mentinerea unei stari generale de sanatate si fericire.

Reiki este de fapt energia ce „curge” prin tot ce fiinteaza si mentine in viata tot ce exista. Cand cantitatea si calitatea bioenergiei este mare, atunci vorbim de persoane si fiinte sanatoase, cand nivelul de energie scade, pot sa apara stari de dezechilibru ce duc mai devreme sau mai tarziu la aparitia bolii si a starilor de disconfort fizic sau psihic.

 

Program de 4 saptamani de vindecare energetica la distanta. Include 10 sedinte de tratament energetic la nivel celular, realizat online, astfel: ne vedem pe WhatsApp, iti indic pozitiile de tratament si lucrez eu prin mainile tale, la orice distanta te-ai afla! Rezultatele sunt spectaculoase! Indiferent ca te confrunti cu dureri fizice, probleme emotionale, probleme in relatii sau cu stari de anxietate, suna-ma si spune-mi cu ce probleme te confrunti si vedem cum te pot ajuta. Detalii si costuri la tel 0747080238. Cu prietenie, Horatiu Flaviu maestru reiki, fondator al terapiei bio-energetice "Raza vindecatoare"

Ai încredere în energie, ai încredere în reiki! Detalii și programări (reiki la distanță) la tel: 0747-080238 sau horareiki@gmail.com
Va doresc multă sănătate si încredere!
Cu prietenie, terapeut-maestru reiki: Horațiu-Flaviu.

 

Firul universal al existentei Rei-Ki. Drumul energiei vitale (bioenergiei) de la sursa pana la terapeut si, prin mainile acestuia, pana la pacient.
Cand ne gandim la Creatie zicem asa: Creatorul a facut lumile si Universurile din Sursa unica a Tot ce exista. Din aceasta sursa vine infinit energia universala vitala ce insufleteste tot si permite existenta oricarui lucru, de la formarea si existenta galaxiilor pana la aparitia si dezvoltarea vietii. Aceasta intelepciune subtila, aceasta inteligenta suprema stabileste permanent regulile de functionare a tot ce exista. N-avem decat sa-I zicem cum dorim: Dumnezeu, Creator, Taramul zeilor, Sursa suprema, Lumina, Tao, Mama natura, Rei, Univers, fiecare conform religiei, credintei, cutumelor culturale sau nivelului de cunoastere si intelegere la care a ajuns.
Rei (Sursa) a facut ca noi sa avem parte de energie vitala pe tot parcursul vietii, de la nastere pana la plecarea din aceasta calatorie pe care o avem de facut pe Pamant. Aceeasi sursa ne ghideaza parcursul si-l ajuta pe Om sa strabata conform planului divin. Datorita naturii sale infinite, Sursa este atotcuprinzatoare, infinita si atotcunoscatoare.
Ki (Energia vitala universala) insufleteste astfel tot ceea ce fiinteaza: plante, animale si oameni. Ki este de natura non-fizica si nu poate fi perceputa cu simturile comune. Cand energia vitala (KI-ul) unei personae este mare, atunci fiinta este sanatoasa si se simte puternica si infloritoare, are pofta de viata si face fata provocarilor de orice natura ar fi acestea. Cand energia vitala scade, oamenii se simt amenintati, obositi, stresati si in cele mai multe cazuri, survine boala.
Noi ne luam energie vitala in foarte multe feluri: prin aerul pe care-l respiram, din hrana, din razele Soarelui, din apa, prin relaxarea de care avem parte in timpul somnului, prin meditatiile realizate in acest scop, prin alte tehnici de atragere a energiei pozitive. Cand corpul fizic inceteaza sa mai existe atunci energia universal (Ki-ul) paraseste trupul. Energia universala (Ki-ul) poarta denumiri diferite in anumite zone geografice si culturale de pe glob: Chi in China, Prana in India, Ti in Hawai, dar energia vitala mai apare si sub numele de forta odica, forta vietii, orgon sau bioplasma.
Bioenergia este prezenta la fiecare nivel al existentei, atat in corpul auric cat si in corpul fizic la nivel celular. Sursa sanatatii noastre este aceasta energie vitala, acest Ki ce curge in jurul nostru si prin noi, atat in campul aurei noastre cat si in tesuturi, organe, glande si celule. Atunci cand curgerea Ki-ului este intrerupta, in mod evident sunt afectate toate acestea. Instalarea bolilor este astfel cauzata de deficitul de energie vitala de la un nivel sau altul. Trebuie mentionat ca in prima faza deficitul energetic apare intotdeauna in jurul corpului (in interiorul aurei).In aceasta faza boala nu este inca instalata in corp, dar poate fi detectata de mainile terapeutului, care stie ca orice deficit energetic din aura se va transforma incet dar sigur intr-unul fizic. De aceea, diagnosticul bioenergetic prin scanarea aurei de catre terapeut este binevenit pentru prevenirea aparitiei mai devreme sau mai tarziu a unor suferinte fizice mai mult sau mai putin grave.
Va doresc multa sanatate, echilibru si multa energie!
Horareiki (Horatiu-Flaviu), socio-psiho-pedagog, maestru Ra-Reiki-bioenergie, terapeut craniosacral certificat de catre Upledger Institute, SUA.
Programare la terapie reiki online si inscrieri la cursuri de initiere Radionica si Reiki bioenergie la tel: 0747-080238

 
Programare