Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Inițiere Reiki la distanță, curs online: sănătate, echilibru, succes!

Inițiere Reiki la distanță, curs online: sănătate, echilibru, succes!
Autor: Horatiu-Flaviu
  • Venim in intampinarea celor care isi doresc sa invete de la distanță tehnica bioenergetică Reiki traditional japonez (Reiki Usui Ryoho) – tehnica de relaxare, echilibrare si vindecare cu energie universală. 

  •  
  •  

    Cu siguranță ai auzit de beneficiile exceptionale ale tratamentelor reiki, dar inca nu ai avut posibilitatea sa participi la un curs specializat. Motivele sunt diferite: poate ca in localitatea ta de domiciliu nu a ajuns (si poate nu va ajunge prea curand) sa se organizeze vreun curs de reiki; poate ca aceste cursuri se organizeaza prea departe de tine si nu ai cum sa iti aloci timpul si bugetul necesare zilelor de curs organizat departe de casa; poate ca starea ta de sanatate de la momentul respeciv te-a impiedicat sa stai ore/zile in sir intr-o sala de curs; poate ca, desi ti-ai dorit sa participi, ceva anume te-a impiedicat s-o faci: fie ca nu erai in localitate cand s-a organizat cursul, fie erai la serviciu sau la alte evenimente impreuna cu cei dragi; poate ca ai vrea sa inveti aceste tehnici in taina, departe de ochii celor ce nu inteleg inca dorinta ta de dezvoltare si evolutie personala...Cum spuneam, motivele sunt multe si diverse. Tocmai de aceea iti oferim sansa de a invata si a te initia de la distanta in arta spiritual-terapeutica Reiki, de acasa, in confortul si la timpul ales de tine!

    Vei putea astfel sa faci pasul mult dorit in dezvoltarea ta personala, fara sa pleci departe de casa, fara sa iti iei zile libere de la serviciu, fara sa ii lipsesti de prezenta ta pe cei dragi si profitand de un buget de curs mult mai redus decat cel pe care l-ai fi alocat cursurilor clasice, pentru ca, in cazul cursurilor de la distanta, nici tu si nici noi trainerii, nu avem cheltuieli suplimentare de deplasare, cazare, masa si inchirierea salilor de curs.

    Acum e clar si posibil! Ai auzit despre minunea Reiki, iti doresti sa te initiezi in aceasta tehnica, fie pentru beneficiul tau personal si al celor dragi, fie pentru a deveni un bun terapeut in ajutorul celor ce au nevoie. Acum poti face asta de la distanta, din confortul locului ales de tine! Initierea de la distanta este la fel de eficienta ca si initierea “fata-in-fata” pentru ca, aceasta este minunatia reiki: fiind generata de Sursa a Tot ce exista, nu are limite, se poate transmite de la orice distanta si poate fi accesata prin initiere de la distanta de catre oricine isi doreste cu adevarat! Bine ai venit! Te invit cu drag sa faci si tu parte din minunata lume Reiki!

  •  
  •  

    Cum se procedeaza?

  •  
  • Dupa ce ai studiat oferta noastra de cursuri reiki de la distanță, ne scrii un mesaj pe e-mail (horareiki@gmail.com) sau ne suni la 0747-080238 să ne spui in ce grad sau grade de reiki doresti sa te initiezi; noi iti trimitem o factura cu suma aferenta cursurilor alese de tine; dupa ce ai achitat factura si ne-ai trimis dovada platii, iti trimitem pe e-mail caietele de curs, iar la data si ora pe care o stabilim de comun acord, vei beneficia de acordajul reiki prin ritual de initiere de la distanta, conform cu gradele reiki pe care le-ai ales. Evident, cursul nu se termina aici, iti vom raspunde oricând pe e-mail sau mesagerie la intrebari legate de studiul sau practica reiki. Apoi nu ramane decat sa practici cat mai mult prin autotratament si prin tratamentul pe care il vei oferi altor persoane, spre binele lor superior!

    Costurile cursurilor Reiki de la distanță:

    1 Reiki gradul I: 500 lei
    2 Reiki gradul II: 500 lei
    3 Reiki gradele III și IV: Maestru/profesor de reiki: 1000 lei

  •  
  •  

    Detalii cursuri Reiki de la distanta:

  •  
  •  

    Curs Reiki I - Initiere de la distanta, Reiki gradul I:


  • Vei primi pe e-mail caietul de curs Reiki grad I (cca 20 de pagini word in format A4) de unde vei invata:
    -Istoricul Reiki traditional (Usui Reiki Shiki Ryoho)
    -Principiile reiki
    -Chakrele (centri energetici) si organele aferente
    -Pozitiile palmelor in autotratament si in tratamentele reiki de relaxare si echilibrare, pozitiile palmelor in tratamentul complementar si alternativ al diverselor afectiuni (breviar terapeutic pentru peste 50 de afectiuni posibile: de ajutor in dureri de cap, dureri de spate, dureri de umar, brate, gat, dureri de picioare, muschi si articulatii, diverse afectiuni ale organelor interne, de ajutor in tratamentul anxietatii, insomniei etc). Vei sti sa te protejezi de energiile negative, vei avea mai multa vitalitate, mai multa forta, vei avea un tonus pozitiv si vei lua decizii mult mai echilibrate!
    -La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere de la distanta Reiki grad I.

    Dupa initierea de la distanta (acordajele) de gradul I vei dobandi instantaneu abilitatea de a contribui la vindecarea fizica a propriei persoane sau a altora, prin simpla aplicare a palmelor pe diverse zone afectate din corp (care prezinta deficit de energie).

    Acordajul la energia universal reiki consta intr-un ritual de initiere, realizat de la distanta de catre maestrul-profesor, asa cum a fost transmis de maestrul fondator Dr. Mikao Usui. Acest ritual are menirea de a debloca centri energetici principali (chakrele) si de a face posibila accesarea energiei universale si transmiterea ei prin palme catre propria persoana sau catre alte persoane sau fiinte.

    Costul initierii de la distanta, Reiki de grad I este de 500 lei.

  •  
  •  

    Curs Reiki II  - Initiere de la distanta, Reiki gradul II:
    -Vei primi pe e-mail caietul de curs reiki de grad II (cca 20 de pagini) cu toate informatiile despre simbolurile reiki de grad II si cu diverse aplicatii practice pe care le poti utiliza spre binele tau superior si al celor dragi tie!
    -La data si ora stabilita de comun acord, vei beneficia de ritualul de initiere si acordaj de la distanta (gradul II) pentru primirea simbolurilor sacre reiki:
    -Cho Ku Rei (simbolul puterii luminii, simbol de purificare si incarcare energetica-se pot purifica alimente, cristale, plante, diferite obiecte etc, se pot energiza spatii, locuinte, birouri etc, creste puterea de vindecare de pana la 7 ori fata de cea primita prin acordajul de grad I); Autotratamentul, dar si tratamentul oferit altor persoane va fi mult mai intens si mai eficient!
    -Sei He Ki (simbolul vindecarii mental-emotionale).Se foloseste in tratamentele anxietatii, atacuri de panica, sistem nervos central si orice afectiuni ale campului mental-emotional, ajuta in vindecarea dependentelor, se pot vindeca relatii interpersonale, echilibreaza emisferele cerebrale, se pot vindeca traume emotionale etc);
    -Hon Sa Ze Sho Nen (simbolul de transmitere si vindecare energetica la distanta si in timp-se pot curata si energiza obiecte si persoane aflate la orice distanta...se pot vindeca situatii din trecut, se pot manifesta mai rapid tendinte si dorinte proiectate in viitor etc). Vei putea transmite energie doar prin privire sau prin gand catre persoana sau locul dorit. Vei gandi si vei actiona aidoma celor pe care i-ai crezut pana acum adevarati "magicieni"!
    -Vei invata metode eficiente de autotratament si protectie impotriva energiilor negative si tehnici de curatare energetica si purificare a persoanelor, spatiilor si obiectelor, indiferent ca acestea se afla in proximitate sau la distanta!
    Costul initierii de la distanta, Reiki de grad II este de 500 lei

  •  
  •  

    Curs Reiki gradele III și IV - initiere la distanta (maestru-profesor reiki)
    -Vei primi pe e-mail caietul de curs pentru gradele III și IV-maestru profesor. Vei invata despre simbolul maestru (Dai Ko Myo) si despre aplicatiile acestuia in tratamente si tehnici de vindecare sufleteasca. Simbolul maestru DKM este cel mai puternic symbol Reiki, el face legatura directa a practicianului reiki cu Sursa de energie universal. Este folosit pentru vindecarea sufletului, astfel incat “bagajele” atat de obositoare ale trecutului sa fie mult mai usor de inlaturat, iar amintirea lor sa nu te mai afecteze! De asemenea vei invata cum sa folosesti simbolul maestru in transmisiile energetice directe si de la distanta. La data si ora stabilita de comun acord te voi initia in grad de maestru-profesor reiki).

    Vei invata cum se fac acordaje (initieri) reiki celorlalte persoane, devenind astfel profesor de reiki traditional, cel mai inalt grad!.
    Forta ta energetica va creste vizibil, iar transmisiile energetice vor fi mult mai eficiente!
    Costul initierii de la distanta, Reiki de gradele III și IV - maestru/profesor este de 1000 lei.

    La sfârșitul cursului (inițierii la distanță) primiți diplomă de inițiere reiki, conform gradelor în care v-ați inițiat!

  •  
  •  

    Cui ne adresăm?

  •  
  •  

    Cursurile Reiki (initierile Reiki de la distanta) se adresează cel putin urmatoarelor persoane: orice persoana care doreste sa se dezvolte spiritual, sa invete tehnica de vindecare cu bioenergie, persoane care doresc sa se autovindece sau sa-i vindece pe cei din familie (de obicei mamicile cu copii care au probleme de sanatate sau soti/sotii pentru parinti si parteneri de viata), persoanelor care sunt dornice sa-i ajute pe cei dragi aflati la distanta (români din diaspora sau persoanele dragi ramase acasa) oferindu-le tratamente bioenergetice de la distanta (necesita cel putin gradul II de initiere), maseuri, angajati ai saloanelor de intretinere corporala, cadrele medicale active sau la pensie, terapeuti din alte domenii ale medicinei alternative. Reiki este o terapie complementara recunoscuta de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Reiki nu este o religie, nu este un panaceu universal, Reiki este o tehnica energetica de echilibrare, armonizare si relaxare, menita sa induca o stare optima de sanatate si echilibru mental-emotional! 

    Initierile de la distanta sunt realizate de catre Maestrul Reiki Horatiu-Flaviu. Horatiu a sustinut peste 500 de cursuri de initiere reiki, atat cursuri clasice cat si de la distanta, a efectuat mii de tratamente energetice, are peste opt sute de elevi, este un terapeut reiki cu o vasta experienta terapeutica, terapeut craniosacral certificat de catre institutul american Upledger, este maestru NLP & Coaching și autor al cărții "Raza vindecătoare"-ghid practic de autotratament și vindecare alternativă cu energie universală.
      
    Va astept cu drag!
    Cu prietenie,
    Horatiu-Flaviu
    Maestru profesor Reiki
    Fondator al tehnicii energetice ”Raza vindecătoare”
    NLP & REIKI SOLUTIONS
    Alba Iulia, Romania

    E-mail: horareiki@gmail.com, tel: 0747-080238

                                             

 

 
Programare