Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Tratamente bioenergetice antirid și anticelulitice

Autor: Horatiu-Flaviu
TRATAMENTE ANTICELULITICE ȘI DE REJUVENARE CU RAZE VINDECĂTOARE
-extras din cartea ”Raza vindecătoare”: ghid practic de autotratament și vindecare cu energie universală.
Anumite modificări din organism produc o schimbare în distribuţia sau metabolizarea grăsimilor, schimbare care determină modificarea structurii celulelor adipoase şi a ţesutului conjunctiv. Atunci când pereţii ţesuturilor fibroase slăbesc sau se întind, grăsimea îi “împunge” provocând apariția unor bulgări şi umflături pe suprafaţa pielii. Astfel apare celulita. Nefiind o afecțiune, totuși, conform cercetărilor, celulita afectează din punct de vedere estetic aproximativ 85% dintre femei. Femeile sunt mai dispuse la apariția celulitei decât bărbații deoarece în cazul femeilor moleculele de grăsime sunt dispuse vertical sub piele, în timp ce, în cazul bărbaților, aceste celule de grăsime sunt dispuse orizontal.
Având legătură directă cu fascia și cu pielea, celulita va fi ușor de ținut sub control utilizând tehnici de manipulare a fasciei. Ai văzut deja rezultatele tratamentelor de vindecare cu raze magice. Mișcările de întindere-destindere a fasciei cu ajutorul acestor raze vindecătoare au avut ca rezultantă reducerea durerilor sau chiar vindecarea definitivă a unor structuri anatomice care păreau greu de vindecat altfel. De aici și până la ideea de a interveni cu raze magice vindecătoare asupra aspectului estetic al vieții nu a mai fost decât un singur pas.
Industria cosmetică face eforturi uriașe pentru a pune pe piață produse din ce în ce mai elaborate în combaterea celulitei sau produse anti-îmbătrânire. Cu toate acestea, din păcate, multe dintre aceste produse nu își dovedesc eficiența și nici nu ar avea cum să producă rezultate pozitive atâta vreme cât “patul” de lucru al acestor produse este nepregătit pentru acțiunea lor. Mai întâi trebuie destinsă fascia din zona pe care urmează să o tratăm cosmetic cu diverse creme, loțiuni, uleiuri, ser-uri sau alte tratamente cosmetice destinate problemei respective. Cu cât ingredientele din componența acestor produse sunt mai naturale, cu atât mai bine! Fascia are memorie și va sta întotdeauna în poziția în care s-a obișnuit, chiar dacă aspectul pielii se prezintă de multe ori ușor dizgrațios. De aceea va fi necesar să intervenim cu raze magice vindecătoare pentru a “șterge” din memoria fasciei tiparul în care s-a obișnuit să stea și să “comandăm” mental, dar și prin metode specifice de manipulare, poziții ale fasciei în care aceasta să fie permisivă la tratamentele cosmetice pe care ni le dorim și să absoarbă cu ușurință substanțele active din produsele cosmetice pe care le aplicăm în zona respectivă.
Dacă vrei să afli mai multe despre tratamentele ”magice” de rejuvenare cu raze vindecătoare, citește cartea ”Raza vindecătoare” în format ”pdf” sau clasic-tipărit. www.nlp-reiki.com/raza-vindecatoare
 
Programare