Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Ședințe de Coaching online

Autor: Horatiu-Flaviu
Ce este Coachingul?
Coachingul este o noțiune nouă pentru multe persoane, dar care câstigă din ce în ce mai mult teren. În S.U.A, dar și în multe alte țări civilizate, Coachingul este considerat a fi cea mai nouă și mai profundă tehnică de consiliere personală și profesională.
Această abordare te poate schimba pe tine, viziunea pe care o ai asupra lucrurilor sau comportamentul tău în diferite situații pe care le întâlnești. Coaching-ul este despre schimbare, despre îmbunătățire, despre ce ai tu cu adevărat nevoie, despre autoîmplinire, despre performanță, totul personalizat, cu tine în centru, în funcție de capacitățile tale, de abilitățile tale, de situația în care te afli. Coachingul se adresează tuturor categoriilor de persoane, indifferent de rasă, religie, sex sau apartenență etnică. De asemenea, este adresată tuturor categoriilor de vârstă: copii, adolescenți, adulți și vârstnici. Cu toții avem beneficii uriașe de pe urma ședințelor de consiliere prin Coaching!
Dupa cum îi spune și numele, coachingul poate fi tradus prin „antrenament”, iar abordarea aceasta se face în special pe proiecte specifice, personale și profesionale. Pe scurt, se face o examinare a ceea ce se întâmplă în anumite situații prin care treci, descoperind împreună cu Coach-ul obstacolele și provocările pe care le ai în față. Mai apoi, bineînteles, alegi acțiunea (calea) cea mai bună, astfel încât rezultatul să fie unul satisfăcător și benefic pentru tine, în conformitate cu binele tău cel mai înalt!
Ce face un specialist în Coaching?
Înainte de a te întâlni și tu cu un specialist (Coach) pentru a vedea practic metoda lui de lucru, specialiștii cred că un bun Coach este cel care te ghideaza corect, care te investește cu abilități și calităti pe care le aveai, dar pe care nu le conștientizai, le sporește ca grad de manifestare în viața ta și te ajută să te îmbunătățești, din toate punctele de vedere. În România, activitatea de Coaching este acreditată de către ANC (autoritatea națională pentru calificări), Coachingul fiind una dintre cele mai noi meserii. Orice persoană aflată în deplinătatea facultăților mintale, care este absolventă de studii superioare și posesoare de certificat acreditat în urma unui examen final,la sfârșitul a cel puțin 200 de ore de curs acreditat de Coaching, poate deveni ”Coach” conform codului 242412 din COR.
Care sunt beneficiile Coachingului?
• Crește încrederea și stima de sine.
• Te ajută să creezi relații armonioase și eficiente (personale și profesionale) cu cei din jur, cu familia, colegii, șefii sau subalternii, cu persoanele prezente în viața ta personală și profesională, astfel încât tu să te bucuri de armonie și succes.
• Te ajută sa menții un echilibru important în toate domeniile vieții, astfel încât să poți face cu ușurință pace între viața ta personală și cea profesională.
• Te ajută să îți împlinești visele și să-ți duci la bun sfârșit planurile de viitor, indiferent dacă acestea sunt personale sau profesionale.
• Te ajută să găsești mai repede resursele de care ai nevoie pentru satisfacerea nevoilor tale, dar și resursele interne care să te ajute să treci mai ușor și mai echilibrat prin situații dificile și stresante.
• Te ajută să manageriezi mai bine sentimente și manifestări precum mânia, supărarea, frustrarea, stresul, tristețea, pierderea cuiva drag, trecerea prin perioade de suferință etc.
• Te ajută să-ți găsești un drum profesional, cât mai aproape de nevoile tale de creștere socială și spirituală. Este cel mai nou și mai eficient sistem de management al afacerilor.
• Este cea mai nouă și mai profundă tehnică de consiliere personală și profesională.
După doar câteva ședințe de Coaching vei reuși să-ți exprimi cu lejeritate emoțiile, să înveți lucruri noi despre tine și despre lume, să vorbești degajat despre tine și despre lucruri pe care nu le poți discuta cu alții, să vorbești fără a fi judecat de către cineva, să afli cum să te dezvolți personal și în carieră, să-ți explorezi propriul trecut, să-l accepți și să-l înțelegi pe deplin. Să-ți conștientizezi propriile forte și să identifici în interiorul tău resursele necesare unui parcurs personal și profesional plin de armonie și succes!
Cu prietenie,
Horațiu-Flaviu,
Licentiat în socio-psiho-pedagogie,
Specialist acreditat ANC în activități de Coaching,
Maestru reiki, maestru în tehnici de programare neuro-lingvistică.
Pentru programare la ședințe de Coaching în Alba Iulia sau online, sunați la tel: 0747-080238
 
Programare