Trăiește magia energiei universale! Ești propriul tău vindecător și al celor dragi ție!
ROmedic Cabinete medicale Alba Iulia Cabinete Medicină alternativă și naturistă Medicină alternativă și naturistă Alba Iulia

Purificator aer ”Revitalizor” antipolen, antiastmatic, antipraf, antibacterial

Purificator aer ”Revitalizor” antipolen, antiastmatic, antipraf, antibacterial
Autor: Ioana Lavinia

Acum poți elimina ușor și ieftin viruși, bacterii, alergeni, praf, polen și mirosuri neplăcute! Purificatorul de aer REVITALIZOR REFRESHEN este un sistem complex de tratare a aerului prin intermediul soluțiilor lichide, care utilizează deopotrivă capăcitățile naturale ale apei, cât și ale extractelor din plante. REVITALIZOR purifică, igienizează, umidifică aerul și ionizează vaporii de apă produși, asigurând un efect natural de aeroterapie, toate acestea simultan, printr-un proces de tip cascadă, care produce un aer curat, proaspăt și sănătos. Nici un alt purificator de aer existent pe piață nu poate să facă același lucru.
Ce face REVITALIZOR?
- Neutralizează polenul, fumul de țigară și alți contaminanți.
- Elimină factorii alergeni, bacteriile, virușii și mucegaiurile, incluzând aici: escherichia coli (ATCC 4157), staphylococcus aureus (ATCC 6538) și salmonella typhimurium (ATCC 14028).
- Umidifică și odorizează aerul prin mijloace naturale, cu ajutorul uleiurilor Refreshen, solubile în apă rece.
- Ionizează aerul, prin vaporii de apă rece produsi, cu efect benefic asupra organismului.
- Folosește un proces fără implicații asupra mediului înconjurător, ne-toxic, ne-poluant, bio-degradabil și fără alcool.
- Produce efectiv aer curat, proaspăt și sănătos.
Acasă sau la serviciu poți să inspiri, fără să știi, un aer contaminat. De ce? Pentru că aerul din interior conține o multime de factori contaminanți negativi, precum:
- Praf, fum eliberat în atmosferă, particule de carbon
- Alergeni diverși, inclusiv cei produși de animale
- Polen, fum de țigară, pesticide
- Bacterii, viruși, ciuperci microscopice, mucegaiuri, fungi, spori, etc.
Pe de altă parte, a respira un aer curat și proaspăt este comparabil cu o plimbare prin pădure după o ploaie de primavară. Sentimentul este tonic, te simți reîntinerit și revitalizat. Deci, cum poți beneficia de cel mai curat aer posibil? Cum se poate obține aerul de cea mai bună calitate?
Sunt cinci pași importanți în procedura de obținere a unui aer pur, de cea mai înaltă calitate:
- Purificarea - contaminanții, alergenii și alte particule nedorite trebuie să fie îndepărtate
- Igienizarea - bacteriile, mucegaiurile, ciupercile, sporii și alte microorganisme dăunătoare trebuiesc eliminate
- Dezodorizarea - mirosurile neplăcute trebuiesc absorbite și înlocuite cu parfumuri proaspete, naturale
- Umidificarea - umiditatea aerului trebuie adusă la nivelul de confort necesar sistemului respirator și pielii umane, adică aproximativ 60-70%.
- Ionizarea - aerul de calitate conține vapori de apă ionizați
Cele mai multe produse de pe piață îndeplinesc doar unul sau doi pași de purificare dintre cei mentionați anterior, niciodată pe toți cinci. Pentru a-i putea îndeplini pe toți, ar trebui să fie folosite simultan: un sistem de filtrare a aerului, un umidificator, un ionizator, un sistem de dezinfecție cu ultraviolete sau cu ozon, un dezodorizant și produse pentru aromaterapie.
Exista insă o cale mai simplă de a obține toate acestea: purificatorul de aer REVITALIZOR.
Cum funcționează REVITALIZOR?
REVITALIZOR este o inovație a tehnologiei, care produce aer curat, proaspăt și sănătos. Este un produs revoluționar care trage aerul contaminat în interior și îl tratează cu uleiuri esențiale. Utilizează un motor care se rotește cu 2000 rpm, creând în interiorul său un efect ciclonic, asemănător mișcării aerului în tornade sau cascade de apă. În acest fel, motorul absoarbe aerul contaminat, îl amestecă cu apă și cu ULEIURI ESENȚIALE REFRESHEN, rezultând un efect de tip air-scrubbing care elimină particulele nedorite.
ULEIURILE ESENȚIALE REFRESHEN sunt produse printr-o tehnologie avansată. Extractele naturale din plante și fructe lucrează ca agenți naturali puternici de dezinfectare și igienizare. Există mai multe esențe, la alegere.
Este important să folosești un sistem eficient de purificare a aerului, deoarece astăzi, tot mai mulți multi oameni sunt preocupați de sănătatea lor. Este un fapt cunoscut că, pentru a beneficia de o sănătate bună, este necesar să respiri un aer sănătos. Dacă aerul din jurul tău nu este curat, poți constata diverse reacții adverse, cum ar fi:
- Alergii, exeme, iritații si mâncărimi ale pielii
- Răceli frecvente, gripă, viroze
- Iritări ale ochilor, nasului și gâtului, dificultăți în respirație
- Nivel scăzut al concentrării mentale, stări lungi de depresie și stare de proastă dispoziție
- Accese de astm frecvente, dureri de cap, amețeli și oboseală
Vă sună familiar? Poate acum puteți identifica simptomele pe care le suferiți și nu știați de ce.
În concluzie:
REVITALIZOR
folosește puterea naturală a apei și a extractelor de plante, pentru a crea efectul de tip cascadă. Această tehnologie elimină mirosurile, bacteriile, mucegaiurile și alți contaminanți, concomitent cu odorizarea aerului. În același timp, umidifică aerul și ionizează vaporii de apă în mod natural, pentru un confort maxim, având ca rezultat obținerea unui aer curat, proaspăt care reîmprospătează și revitalizează în doar câteva minute de la pornirea aparatului. Nu uitați! Cu REVITALIZOR poți înlocui mai multe aparate de curățire a aeruluiu, așa încât poți demara acum o campanie de îmbunătățire a calității aerului care te înconjoară, în beneficiul tău și al celor apropiați ție!

REVITALIZOR REFRESHEN: Schimbă aerul, respiră sănătate!

Detalii și comenzi pe www.revitalizor.ro sau la tel: 0747-080239. Preț: 200lei, transport inclus!

 
Programare