ROmedic Cabinete medicale Cluj-Napoca Cabinete Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Kinetoterapie, Medicină fizică și de reabilitare Cluj-Napoca
Noul centru de recuperare medicală Novoengrama a prins viață din dorința echipei de a oferi pacienților un diagnostic corect, un tratament eficient și sprijin profesionist pe tot parcursul procesului de reabilitare.
 
Obiectivul nostru, al echipei Novoengrama, este să oferim mai mult decât un simplu act medical. Pentru fiecare pacient, în cadrul procesului de recuperare se abordează aproape toate aspectele vieții acestuia, cu scopul de a obține ameliorarea funcționala și apoi reinserția optimă în mediul domestic, social și profesional.
 

Ai nevoie de ajutorul nostru?

 

Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să programezi o întâlnire cu medicul nostru. Haide să ne cunoaștem și să discutăm despre nevoile tale și felul în care te putem ajuta să te simți mai bine.


În urma discuției, a consultației medicale de specialitate și a analizelor pe care le vom practica vom stabili un plan de tratament adaptat nevoilor tale. În acest fel ne vom asigura că tratamentul are un grad cât mai ridicat de reușită.


Pe parcursul întregului tratement vei avea parte de îndrumarea și sprijinul nostru pentru ca recuperarea ta să fie cât mai rapidă și eficientă.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!