ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Nutriție și dietetică Nutriție și dietetică Bucuresti

"Nutrisistem", este un cabinet de nutritie, unde folosim terapia nutritionala medicala, pentru a oferi pacientilor planuri de alimentatie sanatoasa, individualizate, dupa stabilirea unui diagnostic, pe baza masuratorilor antropometrice, a consultului clinic general si a investigatiilor paraclinice.

 

Ne adresam atat pacientilor cu o anumita patologie care necesita ca tratament adjuvant nutritia individualizata, cat si persoanelor care doresc sa scada / creasca in greutate. Corpul uman funcționează datorita energiei provenite din alimente, iar un aport corect și echilibrat, ii asigură buna funcționare. Alimentația echilibrata, variata, adaptata varstei si necesitatilor, ajută organismul să fie puternic, să reziste factorilor de stres și bolilor.

 

"Nutrisistem" va ajuta sa va schimbati viata prin planuri simple, usor de urmat, pentru a va recapatata forma fizica, sanatatea si increderea de sine. Va antrenam pentru un stil de viata sanatos, asta  inseamnand: alimentatie, miscare, organizarea timpului si odihna.

 

Alimentele pot deveni medicamente daca planurile de nutritie sunt bine coordonate de catre specialisti.

Impreuna putem reusi!

Ultimele recomandări de la pacienți:

16-11-2018
Angela, 65 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Un medic care acorda multa atentie pacientului, cu multa bunavointa si cunostinte vaste; incearca sa gaseasca solutii pentru problemele de natura medicala prezentate. O recomand cu caldura pe Dna Dr Corello

26-01-2017
Paula, 44 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Am ajuns aici pentru ca aveam nevoie de sprijin in pentru a-mi schimba greutatea. Am primit in plus suport pentru a integra in viata mea de zi cu zi obiceiuri sanatoase, sfaturi utile si ghidare pas cu pas. Rezultatele s-au vazut chiar din primele zile.

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare