Nutriție, Dietoterapie și Siguranță alimentară în contextul COVID-19

Data publicării: 26-05-2020

Dragi parteneri,

Vă rugăm să vă faceți loc în agenda personală în zilele de 28, 29 mai 2020 pentru o conferință online care ne va învăța lucruri noi și interesante despre alimente și nutriție, dar ne va și deschide apetitul pentru abordări pe care poate nu le-am cercetat suficient până acum.

„Nutriție, Dietoterapie și Siguranță alimentară în contextul COVID-19” este o conferință cu participare internațională, care își propune să aducă argumente științifice pentru puncte de vedere legate de subiecte la fel de interesante și pentru publicul larg: cum prevenim bolile printr-o alimentație corectă, nutriția pediatrică, nutriția sportivilor, îmbătrânirea și nutriția, care sunt mecanismele psihologice care duc la boli alimentare, nutrigenetica, intermitent fasting, apiterapia, alcoolul – efecte benefice și nefaste, nanotehnologii folosite în industria alimentară.

În cadrul Conferinței, printr-o serie de sesiuni online vom vedea și practic ce înseamnă concret relația dintre nutriție și o stare generală de bine, sănătatea întregului organism.

Conferința online este deschisă atât medicilor, farmaciștilor, asistenților, studenților, rezidenților, psihologilor, cât și profesioniștilor din domeniul alimentației.

Vă invităm la dialog, unicul nostru interes este ca medicii, farmaciștii, psihologii și specialiștii de sănătate să poată accesa informațiile medicale valoroase pe care acest Congres le pune la dispoziție.

Cu respect,

PROF. DR. DOINA DRĂGĂNESCU
Decan al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București


Înscriere timpurie – discount 30% — 84 lei, TVA inclus
Înscriere obișnuită — 120 lei, TVA inclus
Sursa: Medical PR, 26-05-2020, Vizualizari 128
 Agentia Nationala de Presa Agerpres Stirile medicale sunt furnizate de Agentia Nationala de Presa "Agerpres", partenerul nostru pe sectiunea de Noutati si Stiri medicale.