Harpon Ac reperaj tumora mamara

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-15%
valabilitate
expirata
116.00 lei
Pret vechi: 138.07 lei | Economisesti: 22.07 lei
N/A disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ac reperaj tumora mamara RE-POZITIONABIL, The BIP-Mam-O-Guide® consists of an application cannula and marking wire, and serves in the preoperative marking of malignant regions in the female breast. It is ultrasound-guided and is positioned either stereotactically (mammography) or using MR diagn

Reduceri medicale: Harpon Ac reperaj tumora mamara

Prezentare detaliata:

Ac reperaj tumora mamara repozitionabil din nitinol
- ac localizare leziuni mamare prevazut la capatul distal cu  cu "elementul de fixare/localizare" cu un inel " forma reperajului marcat este un Inel cu fir dublu impletit" cu o ecogenitate crescuta


Repozitionarea firului: daca elementul de marcare urmeaza sa fie repozitionat, firul de marcare poate fi retras in canula pana cand elementul de marcare este retras complet in canula, se reia procedeul de marcare.

New Elle Medical

Autorul acestei oferte:

New Elle Medical

Localitate: Alba- Iulia

Judet: Alba

Adresa: Morii, Nr. 5B-4, Loc. Alba-Iulia

Telefon: 0752140997

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.