X-POTENS Un produs destinat barbatilor pentru vitalitate masculina

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-33%
valabilitate
expirata
200.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 100 lei
100 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

X-POTENTS-VITALITATE masculina PERFECTA-

Reduceri medicale: X-POTENS Un produs destinat barbatilor pentru vitalitate masculina

Prezentare detaliata:

X – Potens Tribulus
- cuvântul specialistului: Dr. Doc. R. Jelinek –
De ce îşi vâră bărbaţii capul în nisip?
Când în oferta Finclubului a apărut noul produs X – Potens, nu mi-am ascuns deloc încântarea. În sfârşit ceva pentru bărbaţi, ceva ce îi va menţine într-o bună condiţie. Dar domnilor, X – Potens nu se referă numai la sex. Ceea ce eu consider a fi cel mai important este că acţionează împotriva ANDROPAUZEI. De aceea utilizarea lui are un scop mult mai profund.
Modul nostru de viaţă şi chiar stilul de comportament determină apariţia unui şir de îmbolnăviri, cărora le spunem „boli ale civilizaţiei”. Că este ea obezitate, boală a articulaţiilor, diabet zaharat, infarct, hipertensiune arterială, comoţie cerebrală, vorbim despre aşa numitul sindrom metabolic sau sindromul X, de unde îşi trage denumirea şi produsul nostru.
Din păcate, realitatea este că aproximativ 50 % dintre bărbaţi cu vârsta între 35 şi 65 de ani suferă de o perturbaţie a erecţiei. Poate că din acest motiv sărbătoresc astăzi un gigantic BOOM preparatele pentru erecţie. Numai că tocmai acesta este drumul spre iad. Este identic cu a căra lemne într-o pădure care arde. De fapt acea perturbaţie a erecţiei este doar o închipuire a vârfului unui gheţar care pricinuieşte pagube însemnate organismului. De obicei, la astfel de bărbaţi găsim deja în sânge colesterolul ridicat, identificăm o hipertensiune, putem bănui de asemenea un risc observabil de infarct miocardic sau al unei comoţii cerebrale; iar în spatele lor se ascund deja boli în dezvoltare ale „civilizaţiei”. Muncesc la salvare şi din proprie experienţă ştiu că nu este mulţumitor când avem de-a face cu bărbaţi de 35 de ani care au suferit un infarct. Alte semne ale îmbătrânirii la bărbaţi sunt: obezitatea, performanţa fizică scăzută, acumularea de masă musculară, stări depresive, la care se mai pot adăuga şi cele amintite înainte: hipertensiunea, diabetul şi o mulţime de alte probleme de sănătate.
Este de admirat faptul că la femei medicina se străduieşte să rezolve această problemă(terapia de substituire hormonală), astfel conform statisticilor, bărbaţii mor cu 7 ani mai devreme decât femeile. Bărbaţii rezolvă această problemă în felul lor. Încep sa-şi vopsească părul, se eschivează de „îndatoririle familiale”, petrec dintr-o dată mai mult timp la serviciu sau cu prietenii la o bere (aşa că doamnelor, atenţie, dacă soţul d-voastră începe brusc să se comporte ciudat, nu înseamnă imediat că în viaţa lui e o altă femeie).
În ce constă problema îmbătrânirii la bărbat?
Asemănător ca la femei, în scăderea nivelului de hormoni. La bărbaţi este vorba de o scădere a producţiei hormonului sexual, numit testosteron. Numai că, şi aici este o mare virgulă, rezolvarea acestei probleme nu este la fel ca în cazul femeilor, adăugând doar hormoni în tablete. Administrarea de testosteron pur duce la mărirea semnificativă a riscului de cancer al prostatei, sânilor şi a ficatului.Se constată o îngroşare a sângelui şi odată cu aceasta apare pericolul accidentelor vasculare, se ridică tensiunea arterială. Astfel, riscurile depăşesc beneficiile.
Care este atunci soluţia? A rezolva optim această problemă înseamnă a administra preparate care contribuie indirect la producerea de testosteron în organism şi chiar aici este de un real ajutor extractul de TRIBULUS TERRESTRIS (colţul-babei) care a fost inclus în lista celor mai vândute zece plante din lume.
Tribulus terrestris, coltul babei face parte din familia Zygophyllaceae. Este o specie originara din Australia, care creste in mai mai multe zone tropicale si temperate din lume.
Diferite culturi folosesc fructul acesteia in tratarea mai multor afectiuni. De exemplu grecii il foloseau ca diuretic si tonic. Indienii il foloseau ca diuretic, antiseptic si antiinflamator.
Chinezii il recomandau pt o mare varietate de boli hepatice, renale si cardiovasculare. Bulgarii intrebuintau coltul-babei pt imbunatatirea functiei sexuale si tratarea infertilitatii. Planta a fost folosita recent si de atletii si de campionii care se antreneaza pt probele de forta. Specia contine polizaharide, saponide, steroli, flavonoide, acizi grasi, taninuri si saruri de potasiu.
Este utilizata:
- datorita proprietatilor antiinflamatoare, diuretice, afrodisiace, antilice.
- datorita proprietatilor tonice.
De obicei este recomandata in caz de urolitiaza, mictiune dureroasa, incontinenta, gonoree, in vertij si neurastenie. Deci Tribulus Terestris este o planta folosita pt cresterea impulsului sexual la barbati si la femei, deci afrodisiaca, pt reducerea impotentei si imbunatatirea spermatogenezei.
Tribulus Terestris intensifica productia de testosteron. Studiile au aratat ca actioneaza f bine impreuna cu DHEA si androstenedionul. Planta mareste insa productia de testosteron intr-un mod diferit fata de DHEA sau androstenedion. In loc de a fi un precursor al testosteronului, ea determina productia de hormon luteinizat (LH), alt hormon responsabil de impulsul sexual. At cand LH creste, creste si cantitatea de testosteron. Tribulus Terestris este asadar o planta folosita frecvent pt cresterea impulsului sexual la barbati si femei. In plus oricine
doreste sa-si mareasca masa musculara (culturisti, atleti) poate sa consume tribulus terestris in combinatie cu DHEA androstenedion. O găsim şi în Finclub? Da, chiar în preparatul X – Potens.
Cum acţionează?
Baza produsului o constituie „colţul-babei” (Tribulus Terrestris) – din punctul meu de vedere o plantă miraculoasă, care determină nivelul de testosteron la bărbaţi în felul următor: conţine componenta (protodioscin) care se transformă în organism în substanţe din care apoi organismul îşi autocrează testosteronul. Această substanţă se numeşte DHEA (dehidroepiandrosteron). De aceea este „colţul-babei” benefic şi la femei, deoarece DHEA constituie un predecesor şi pentru crearea hormonilor sexuali feminini.
Diferenţa constă, desigur, doar în faptul că la femei sunt eliminate riscurile amintite înainte, când administrăm testosteronul pur. Un alt factor important este o stare psihică bună.
În concluzie, se poate spune că datorită conţinutului de fitosterali şi a altor componente, această plantă influenţează pozitiv în andropauză la bărbaţi şi în menopauză la femei reglează nivelul de hormoni şi ajută în acelaşi timp la creşterea vitalităţii.
- acţionează împotriva îmbătrânirii şi frânează extinderea sindromului metabolic. Drept urmare se îmbunătăţesc funcţiile sexuale.
- are un efect diuretic moderat, efecte vasodilatatoare
- în cazul administrării îndelungate duce la o scădere a grăsimilor din sânge şi a glicemiei, la reglarea greutăţii corporale
Pe scurt, domnilor – toţi care aţi depăşit vârsta de 50 de ani, nu credeţi că ar fi momentul să investiţi în bărbăţia d-voastră? Doar 4-5 doze de X – Potens anual şi credeţi-mă, sunt corect investiţi acei bani; iar soţiilor le-aş recomanda: dacă soţul începe să evite viaţa intimă şi este iritat mizaţi mai bine pe X-Potens decât pe un detectiv particular 
Experienţa personală
Eu folosesc X-Potens de mai mult de un an. Pot să confirm că datorită lui şi bineînţeles datorită soţiei mele, am sentimentul unui confort psihic cu mult mai mare ca înainte.
Fac sport intens în continuare, colesterolul este la limita normală. Şi, în sfârşit – în ceea ce priveşte nivelul testosteronului, acesta are o permanentă tendinţă crescătoare.
X-Potens nu se referă doar la sex. Influenţează pozitiv în andropauză şi simptomele ei, de aceea folosirea lui are un sens cu mult mai profund.
Mod de administrare:
1 tabletă de 2 x pe zi timp de o lună. Apoi se reduce la 1 tabletă/zi
După ce aţi consumat 2 ambalări introduceţi o pauză de câteva săptămâni
Ambalare: 60 tablete
Dr. Docent Roman Jelinek

Lacrima Naturii

Autorul acestei oferte:

Lacrima Naturii

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Mosilor nr. 124, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0744870194

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.