Tratament Naturist Cancer - MYCELCAPS AHCC-- Inamicul cancerului-

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-39%
valabilitate
expirata
290.00 lei
Pret vechi: 477.00 lei | Economisesti: 187 lei
50 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Foarte eficient impotriva cancerului hepatic, gastric, colo-rectal, mamar, tiroidian, ovarian, testicular, prostatic, oro-faringian, renal, pancreatic si alte tipuri de formatiuni tumorale.Mycelcaps lupta si iti intareste sistemul imunitar!

Reduceri medicale: Tratament Naturist Cancer - MYCELCAPS AHCC-- Inamicul cancerului-

Prezentare detaliata:

AHCC (Active Hexose Correlated Compound) este un produs obtinut din miceliul mai multor specii de ciuperci basidiomicete folosite in medicina traditionala japoneza. Procesul de fabricatie a AHCC a fost dezvoltat si brevetat de firma Amino-Up Chemical Company din Sapporo-Japonia. Fata de alte suplimente nutritive obtinute din ciuperci terapeutice care contin oligozaharide cu masa moleculara mai mare de 200.000 Daltoni, oligozaharidele din AHCC au masa moleculara sub 5.000 Daltoni ceea ce la asigura bio-absorbtia intestinala optima in cazul administrarii orale. In plus, AHCC contine GI-zaharide, un tip de glicozide cu greutatea moleculara sub 1000 Daltoni, usor digerabile, puternic imunostimulatoare. AHCC este obiectul a peste 200 de studii publicate incepand cu anul 1986 si este folosit in peste 700 de spitale din Japonia. Din anul 1994, in fiecare an, la Sapporo, se organizeaza Simpozionul Asociatiei pentru Cercetarea AHCC la care participa peste 300 de medici si cercetatori.

Imunitatea organismului - ce este, ce rol are și cum o putem pastra-

 

Sistemul imunitar este extrem de complex și are la bază o serie de subsisteme care conlucrează pentru a feri organismul de agenții patogeni care-l pot dezechilibra și îi pot afecta integritatea. Este important de punctat că un sistem imunitar deficitar este responsabil în mod direct de apariția bolilor, inclusiv a cancerului, totodată, având și o relevanță importantăîn procesul de îmbătrânire prematură.

Persoanele cu imunitate puternică se îmbolnăvesc rar și au capacitatea de a se vindeca mai repede, dar și de a face față stresului mai ușor.

Sistemul imunitar detectează virusurile, bacteriile, paraziții, ciupercile, substanțele nocive și alte corpuri străine care nu sunt compatibile cu organismul uman și le anihileaza. Un sistem imunitar sănătos va ști să diferențieze agenții patogeni de țesuturile sănătoase și astfel să-i elimine din corp. Un rol deosebit de important îl areîn prevenirea și tratarea cancerului, acesta având capacitatea de a lupta contra propriilor celule care și-au modificat forma și structura.

Pentru a înțelege care sunt mecanismele de apărare împotriva bolilor, este necesar să cunoaștem structura sistemului imunitar, dar și organele care contribuie din exterior la susținerea imunității:

-timusul;

-măduva osoasă;

-ganglionii limfatici;

-splina;

-amigdalele și apendicele;

-tubul digestiv;

-pielea.

Simptomele imunității scăzute Un sistem imunitar deficitar, slăbit, va prezenta o sensibilitate mai mare în fața bolilor. Iată care sunt simptomele care ar trebui să îngrijoreze:

-oboseală accentuatăși nejustificată;

-stări de apatie, chiar anxioase;

-infecții repetate de tipul candida, ORL, urinare, dar și apariția herpesului și a răcelilor frecvente;

-inflamarea ganglionilor limfatici;

-vindecarea lentă a rănilor;

-diareea cronică;

-reacții alergice. Punctăm că alergiile sunt reacții ale sistemului imunitar care confundă agenții inofensivi, de exemplu, praful, mucegaiul, polenul, cu agenți patogeni și dezvoltă anticorpi care să-i anihileze. De aceea apar strănutul, lăcrimarea și congestia nazală.

Întărirea imunității la începutul sezonului rece Încă de la începutul toamnei se recomandă întărirea sistemului imunitar cu ajutorul suplimentelor alimentare cu rol imunostimulator. Vitaminele, în special vitamina C, și mineralele, în special zincul, sunt deosebit de importante în susținerea sistemului imunitar. Consumați zilnic fructe și legume, acestea fiind și bogate în antioxidanți, substanțe cu rol în anihilarea radicalilor liberi responsabili de îmbolnăvirea organismului, dar și de îmbătrânirea prematură. Introduceți în dieta produse apicole, alimente bogate în probiotice care susțin buna funcționare a tractului gastrointestinal, dar și ceaiuri cu rol în creșterea imunității, categorie din care face parte ceaiul de lămâie cu ghimbir, ceaiul de măcese, ceaiul de cătină, ceaiul de echinaceea, dar și ceaiul verde, bogat în antioxidanți etc. Alimente care cresc rapid imunitatea

Indiferent că te încearcă o răceală sau vrei doar să te protejezi împotriva afecțiunilor de sezon, iată care sunt alimentele care cresc rapid imunitatea organismului: citricele, Kiwi, coacăzele negre (afinele și murele, conțin cei mai mulți antioxidanți), strugurii negri (bogați în resveratrol, cel mai puternic antioxidant din natură), măceșele și cătină, usturoiul și ceapa, echinacea, ghimbirul și turmericul, mierea, propolisul și polenul crud, cereale integrale, varza, brocolli, spanacul, sfecla roșie și morcovii, ardeiul iute, stridiile și  gelul de aloe vera.

Suplimente naturale pentru imunitate

  • Echinfis conţine extractul de echinacea (Echinacea purpurea) care creşte în Finlanda. Echinfis se fabrică din întreaga plantă – din frunze, flori şi rădăcină. În perioada de creştere, echinacea are nevoie de soarele de lungă durată și de continuitate, dar nu extrem de fierbinte. Imediat după recoltare se transportă pentru prelucrare, care se desfășoară prin combinarea macerării în alcool şi presării la temperaturi extrem de scăzute.
  • Antibi-antibiotic natural: conține miere, extract de Propolis (Propolim), extract de Echinacea Purp(Echinacea purpurea), extract de semințe de struguri (Uva semina), vin alb, usturoi (Allium), praz ( Allium Porrum), ciupercă Chaga (Inonotus obliquus), ulei de măsline (Oleum oliva), ulei de oregano (Oregano oleum), ștevia. 
  • Biiolitabs -sturoi negru pentru inimă, imunitate şi vitalitate: conţine extract fermentat bioactiv din usturoi de generaţie nouă ABG10 + (Aged Black Garlic). Este vorba de un extract de usturoi de generaţie nouă – usturoi „negru”. Produs de calitate premium, stabil şi sigur, fără miros şi gust. Usturoiul are o provenienţă 100% spaniolă, nu este modificat genetic, conţine componenta bioactivă S-allyl cysteine. 
  • Xyliacertabs: conţine vitamina C obţinută din cireașa tropicală acerola şi din coacăze negre.  Conținut o tableta: xilitol 475,5 mg (îndulcitor), pulbere din cireașa acerola 240 mg, pulbere din coacăz negru 23 mg, aroma identică naturală de zmeură.
  • Candicaps- conține ulei de oregano. Origanum vulgareacţionează ca un antioxidant natural, contribuie la funcţionarea normală a vezicii biliare şi a ficatului, are un efect pozitiv asupra digestiei. Sprijină activitatea sistemului cardiovascular, are grijă de tensiunea arterială. Ajută la funcţionarea normală a căilor respiratorii superioare, ajută pozitiv la imunitate. Este potrivit pentru armonizarea performanţei intelectuale şi de somn. Este recomandat după înmulţirea fungiilor şi micozelor, care pot să apară după administrarea repetată a antibioticelor.
  • Ferrofortis B:conţine fierobţinut din surse vegetale, vitaminele B, acid folic, extract de coacăze şi extracte din plante.Fierul ajută pozitiv la formarea de celule roşii şi hemoglobină, transportă oxigenul în organism, contribuie la funcţia cognitivă și protejează sistemul imunitar.Vitamina C îmbunătăţeşte absorbţia fierului, contribuie la formarea colagenului pentru funcţionarea normală a vaselor sanguine, a oaselor, a cartilajului, a gingiilor, a pielii şi a dinţilor. Este benefică pentru sistemul imunitar.Conţinutul de substanţe active în 15 ml: vitamina C 75 mg, fier 18 mg, vit. B2 1,4 mg, vit.B6 1,4 mg, vit. B1 1,1 mg, acid folic 200 μg, vit. B12 2,5 μg.

   Acestea sunt doar câteva din suplimentele cunoscute fabricate în Finlanda, însă mai sunt și alte produse foarte bune recomandate pentru stimularea imunității, chiar și imunomodulatoare (Mycelcaps). Medicii, tot mai des, ajung la concluzia că la baza tuturor bolilor stă disfuncţia sistemului imunitar. Starea sistemului imunitar, la rândul ei, depinde de starea emoţională profundă a omului. Așa că, pe lângă reglarea imunității, vă recomandăm să aveți grijă și de starea emoțională a dumneavoastră.

 

   Pentru orice problemă, oricât de gravă ar fi, venim în ajutorul dumneavoastră pentru a putea găsi tratamentul potrivit. Ramâne doar să ne contactați și să ne vorbiți despre problema dumneavoastră, apoi vă vom ajuta cu cel mai mare drag, Gratuit.

Cabinet Lacrima Naturii

Specialist: Spanu Elena

Contact: - telefon: 0744870194 / 0766488202 -e-mail: lacrimanaturii1@yahoo.com

Lacrima Naturii

Autorul acestei oferte:

Lacrima Naturii

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Mosilor nr. 124, sector 2, Bucuresti

Telefon: 0744870194

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.