DETOXIFIERE LA PICIOARELE TALE

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-20%
valabilitate
expirata
60.00 lei
Pret vechi: 75.00 lei | Economisesti: 15 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Pentru o detoxifiere "a la carte" pana nu demult era necesar a urma o dieta drasnica, sa renunti la orice ingredient care putea sa dauneze in vreun fel organismului.

Reduceri medicale: DETOXIFIERE LA PICIOARELE TALE

Prezentare detaliata:

*Va prezentam o modalitate cu mult mai simpla,relaxanta si eficienta pentru a elimina metalele grele si toxinele care, inerent, ajung in organism.
*Talpa piciorului prezinta numeroase canale de comunicare cu organele corpului. Asadar nu ar trebui sa fie o surpriza ca detoxifierea corpului prin talpa este o metoda extrem de eficienta si adaugam noi placuta.
*Este suficient sa strecori picioarele in recipientul cu apa calduta si...sa te relaxezi timp de aproximativ de 30 minunte.
****Efecte;detoxifierea organismului, reducerea cantitatii de toxine din corp, imbunatateste functiile ficatului si rinichilor, intarirea sistemului imunitar, reducerea starilor de insomnie pana la disparitie, reducerea inflamatiilor si fluidizarea circuitului sanguin.
*Contraindicatii; persoanele cu rani deschise la talpi, sarcina, transplant renal, diabet,implanturi.
Terapia este supraveghiata de personal autorizat si specializat.

AUM - Cabinet de terapii complementare

Autorul acestei oferte:

AUM - Cabinet de terapii complementare

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd.Iuliu Maniu, Zona Metrou Gorjului, Cartierul Militari

Telefon: 0733314390

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.