Consultatie NEFROLOGICA gratuita

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-100%
valabilitate
expirata
0.00 lei
Pret vechi: 240.00 lei | Economisesti: 240 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Constanta
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Pentru a putea beneficia de efectuarea consultului nefrologic GRATUIT si consilierea bolilor renale cronice, pacientii trebuie sa prezinte: - bilet de trimitere de la medicul de familie sau scrisoare de recomandare de la alt medic specialist pentru NEFROLOGIE - cardul de asigurare - cartea de identitate/buletinul

Prezentare detaliata:

Boala cronica de rinichi iti poate distruge sanatatea!
Diagnosticarea bolii cronice de rinichi este extrem de facila prin efectuarea unui consult nefrologic!
Cabinet Medical Nefrologie Dr. Sotila Gianina Gabriela si Spitalul Privat MEDSTAR 2000 au demarat o campanie pentru prevenirea bolii cronice de rinichi in Constanta!
Astfel, pacientii care au analeze modificate ( creatinina serica, uree serica, acid uric seric, sumar urina, urocultura, PSA), diabeticii, hipertensivii, cardiacii, obezii, varstnicii, pacientii cu boli genetice-boala polichistica autozomal dominanta, barbatii cu adenom de prostata, prostatite, cancer vezical/prostatic/renal, pacientii cu litiaza renala si istoric de infectii urinare recidivante, se pot prezenta la sediul din strada Ion Lahovari nr 41, unde vor putea beneficia de o serie de investigatii gratuite pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului bolilor renale.

Sotila Gianina Gabriela - Cabinet medical de Nefrologie

Autorul acestei oferte:

Sotila Gianina Gabriela - Cabinet medical de Nefrologie

Localitate: Constanta

Judet: Constanta

Adresa: Bulevardul Tomis, nr. 79-81, / STR. Constantin Dobrogeanu Gherea nr 43(MedLife)/ ABC MEDICAL

Telefon: 0742145114

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.