Ecografie abdominala generala (abdomen superior + abdomen inferior)

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-55%
valabilitate
expirata
185.00 lei
Pret vechi: 400.00 lei | Economisesti: 215 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ecografie abdomen superior (ficat, colecist, pancreas, splina) Ecografie abdomen inferior (rinichi, prostata la barbati) uter si ovare (la femei), vezica urinara Buletin ecografic scris Interpretarea Ecografiei Recomandari medicale/Specialitate

Prezentare detaliata:

Ecografia abdominala totala (generala) asigura o buna evaluare a starii de sanatate a organelor interne in care nu se afla aer (ficat, rinichi, splina, vezica urinara, ovare, prostata), fiind una din principalele posibilitati de diagnosticare.

Ecografia abdominala totala (generala) este indicata la orice pacient cu o durere localizata sau difuza, in maririle de volum ale abdomenului, traumatisme abdominale, etc.

Indicatiile necesare inainte de efectuarea ecografiei abdominale:

  • Se recomanda realizarea ecografiei pe nemancate, insa nu este obligatoriu, putand sa mancati inainte de ecografie cu 4 patru ore.
  • Pentru ecografia de abdomen superior nu se consuma alimente cu un continut ridicat in grasimi in seara de dinaintea ecografiei.
  • De preferat a se consuma 800 ml - 1 l de lichid (apa plata sau ceaiuri) inainte de ecografie cu 3 ore .
  • Nu trebuie sa urinate inainte de efectuarea ecografiei.

* Ecografia abdominala totala (generala) este o metoda nedureroasa si neinvaziva,  putandu-se realiza la pacienti de toate varstele.

* Pozele care se elibereaza in urma ecografiei ( unde este cazul) se vor achita separat

Centrul Medical Eurosanity

Autorul acestei oferte:

Centrul Medical Eurosanity

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Calea Plevnei, nr. 44

Telefon: 0731323322

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.