Zeolit - Detoxamin basic capsule - 180 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
168.00 lei
Pret vechi: 241.00 lei | Economisesti: 73 lei
10 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Zeolitul este un mineral de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma din interactiunea lavei cu apele sarate care au atins punctul de fierbere.

Reduceri medicale: Zeolit - Detoxamin basic capsule - 180 cps

Prezentare detaliata:

DETOXAMIN – UN VULCAN DE MINERALE !!!

Produsele din linia Detoxamin sunt produse de inalta calitate care au la baza lor ZEOLIT PUR, prelucrat prin nanothenologie, tehnologie patentata de producatorul austriac, cu efecte unice asupra organismului uman!

Zeolitul este un mineral de origine vulcanica, format cu milioane de ani in urma din interactiunea lavei cu apele sarate care au atins punctul de fierbere.

Caracterizat fizico-chimic, zeolitul este un aluminosilicat hidrat format din baze si substante alcalino- pamantoase cu structura deschisa tridimensionala de tip retea.

Structura zeolitului, cu aceasta retea de tip grila, contine ioni de calciu, magneziu, sodiu si potasiu precum si molecule de apa.

Exista peste 100 de tipuri diferite de zeoliti. Datorita proprietatilor sale excelente, clinoptilolitul, a carui cristale au forma lamelara, s-a dovedit a fi cel mai adecvat zeolit pentru utilizarea in medicina umana.

O proprietate decisiva a clinoptilolitului este aceea de schimbator de ioni. Zeolitii sunt capabili sa-si interschimbe cationii liberi (Na, K, Ca, Mg) cu metale grele, ioni de amoniu, radioizotopi sau alti cationi (Cd, Hg, Pb, Sr) pentru care exista o mare selectivitate.

Zeolitul are o mare capacitate de absortie pentru compusii moleculari de mici dimensiuni (precum hidrocarburi, dioxid de sulf, oxizi de nitrogen), precum si microtoxine. Acesta actioneaza ca o sita moleculara care absoarbe gaze, molecule de mercaptan, si substante dizolvate de o anumita marime.

IN URMA PROCESARII TEHNOLOGICE SPECIALE, MICRO ZEOLITUL DIN DETOXAMIN CAPATA POATE CEA MAI IMPORTANTA PROPRIETATE A SA, SI ANUME CAPACITATEA DE A NEUTRALIZA PH-UL LA NIVEL ENZIMATIC, CEEA CE IL FACE CEL MAI INDICAT INGREDIENT NATURAL IMPOTRIVA CANCERULUI!

Este foarte important de stiut ca zeolitul este inert, adica nu reactioneaza chimic cu fluidele corpului sau cu elementele consumului alimentar. El actioneaza in principal pe baza fizica si din acest motiv nu exista efecte secundare.

Detoxamin Basic Capsule contine 100% zeolit clinoptilolit activat (prelucrat prin nanotehnologie.) Actioneaza ca un filtru in tractul gastrointestinal neutralizand PH-ul, adunand toxinele si metalele grele, eliberand in organism ioni ozitivi de calciu si magneziu.

EFECTUL CURATITOR AL ZEOLITULUI:

Toxinele se acumuleaza in organism inclusiv prin alimentatie si apa. Organismul produce si el toxine (deseurile celulare). Respiram zilnic emisiii industriale, gaze de esapament care contin cadmiu, mercur, arsen. Prezenta acestora stopeaza absorbtia calciului, fierului si potasiului, elementele foarte importante pentru metabolismul celular.

Daca sunt in exces, toxinele actioneaza ca o otrava asupra celulelor si tesuturilor si apar simptomele: oboseala nejustificata, energie scazuta, lipsa puterii de concentrare, nervozitate sau chiar stari depresive. Din aceste motive detoxifierea organismului este o necesitate.

Zeolitul prelucrat prin nanotehnologie este cel mai eficient produs natural pentru eliminarea toxinelor din organism. Procesul este simplu si natural. Toxinele sunt incarcate pozitiv din punct de vedere electric, iar zeolitul are o incarcatura negativa.

Astfel, el atrage toate toxinele pe suprafata sa si le tine incarcerate in structura lui de tip „cusca” pana la eliminarea lor pe cai naturale.

Curele periodice de detoxifiere sunt ideale pentru prevenirea si tratarea constipatiei, igenizarea colonului, si, cel mai important, pentru protectia ficatului, organul cel mai afectat de prezenta toxinelor.

Prin eliminarea toxinelor imbunatatim procesul de digestie, eliminam disfunctiile colonului si senzatia de colon iritabil, tulburarile renale, protejam ficatul si rinichii.

Dr. Damir Zabcic, conducatorul organizatiei internationale pentru teste clinice pe zeolit activat tribomecanic, sustine ca acest ingredient natural este cel mai complex antioxidant, de 10 ori mai puternic decat vitamine E sau vitamina C.

ZEOLITUL CLINOPTILOLIT, ADJUVANT IN TERAPIA ANTICANCER

Cancerul este o boala care se datoreaza in mare masura hiperaciditatii organismului. Daca sangele este foarte acid, inevitabil corpul va depozita substante acide in anumite zone pentru a putea pastra caracterul alcalin al sangelui. Astfel, in unele zone din corpul nostru creste aciditatea (scade PH-ul) si celulele mor (se transforma in deseuri acide). Totusi o parte din celule se adapteaza mediului acid, suferind mutatii. Ele supravietuiesc si devin celule anormale. Acestea se numesc celule maligne. Ele nu corespun cu memoria cosului genetic, cresc si se inmultesc fara ordine, comportandu-se diferit fata de celulele normale. De exemplu, celulele normale inspira oxigen si expira dioxid de carbon, pe cand celulele maligne expira oxigen la fel ca si plantele. Din acest motiv putem compara cancerul cu o planta care creste in interiorul organismului.

CELULA MALIGNA TRAIESTE, SE HRANESTE SI SE INMULTESTE IN MEDIUL ACID.

Prin proprietatea sa de a neutraliza PH-ul, zeolitul distruge mediul in care celula canceroasa traieste, se hraneste si se inmulteste. Tratamentul cu zeolit inhiba dezvoltarea cancerului, obsevandu-se in timpul tratamentului scaderea dimensiunii tumorii. Studiile pe culturi de tesuturi au demonstrat ca zeolitul activat tribomecanic inhiba protein-kinaza B si blocheaza cresterea celulelor in mai multe linii de celule.

Micro zeolitul se ataseaza pe celulele maligne care au sarcina electrica diferita de cea a celulelor normale si le distruge, stimuland in acelasi timp productia de elule NK (celule ale sistemului imunitar).

Induce moartea programata a celulelor maligne si blocheaza receptionarea semnalelor de crestere de catre tumori.

Efectele zeolitului au fost foarte evidente mai ales la pacientii cu tumori care au urmat tratament chimioterapic si radioterapie, deoarece toleranta acestor terapii s-a imbunatatit in mod considerabil dupa administrarea de zeolit, motiv pentru care DETOXAMIN trebuie privit ca adjuvant excelent si tonic in multe boli grave.

In tratamentul cu citostatice, se foloseste mercur, cadmiu si plumb. Acestea sunt metale grele foarte toxice

pentru organism. De aceea, acest tratament este greu de suportat. Ionii mici de mercur si cadmiu sunt atrasi adanc in structura tip „cusca” a zeolitului, pana la eliminarea lor din organism.

La spitalul privat Villach  din Austria, zeolitul micro activat se utilizeaza in tratamentul multor tumori maligne de origini diverse: carcinom de colon, carcinom bronsic, mastocarcinom, tumori ovariene, carcinom pancreatic, carcinom hepatocelular.

RECOMANDARI:

Pentru stoparea procesului de inmultire a celulei canceroase, prin distrugerea mediului in care acesta se dezvolta, se recomanda un tratament de minim 15 capsule zilnic timp de 6 luni, apoi doza scade treptat inca 6 luni.

Este im mod special recomandat Detoxamin Basic in cazul pacientilor care au nevoie de chimioterapie sau radioterapie. In urma chimioterapiei, toxinele raman peste 20 de ani in organism. Practic Detoxamin trebuie luat cu precadere in aceste cazuri datorita tuturor proprietatilor Detoxaminului.

In cazul aplicarii chimioterapiei se recomanda sa se intrerua Detoxaminul cu 2 zile inainte de inceputul terapiei si la 2 zile dupa incheierea acesteia.

In cazul radioterapiei, Detoxamin se poate lua constant. Se recomanda si folosirea sub forma de pudra, mai ales daca exista arsuri de la radiatiii, deoarece pudra patrunde in straturile profunde ale pielii si are loc o regenerare rapida.

Pentru diverse alte afectiuni (hepatita, diabet), se recomanda la fel o doza mai mare de la inceput intre 10-15 capsule/zi,

Pentru preventie/ cure de detoxifiere se recomanda 6 capsule/zi timp de 2-3 luni.

Ingrediente pentru o capsula:

Zeolit 266,5 mg

Dolomita 143,5 mg

Celuloza 90 mg

Mod de administrare:

Doza zilncia recomandata: cate o capsule cu putin lichid de 3 ori pe zi.

Cantitate: 180 CAPSULE

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.