Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 80 cps

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-30%
valabilitate
expirata
162.00 lei
Pret vechi: 232.00 lei | Economisesti: 70 lei
6 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos.

Reduceri medicale: Panactive Weihrauch – Extract de tamaie 80 cps

Prezentare detaliata:

Răşina de Boswellia are puternic efect antiinflamator şi este recomandată în: poliartrita reumatoidă, reumatism cronic degenerativ, artroză, spondiloză, osteoporoză, metastaze, mai multe tipuri de cancer si topirea tumorilor. Întăreşte masa osoasă şi structura sistemului osos. 

Tămâia este o răşină pe care arborele Boswellia o secretă pentru a-şi trata rănile din scoarţă. in contact cu aerul, seva de Boswellia se întăreşte şi capătă o culoare galben-brun translucidă. Această substanţă este cunoscută în Europa sub denumirea de tămâie.

În ultimele decenii, atenţia specialiştilor a fost îndreptată din ce în ce mai mult asupra afecţiunilor care se pot trata cu tămâie datorită proprietăţilor speciale pe care aceasta le are. Cel mai important efect al răşinii de Boswellia, cunoscut încă din antichitate şi cercetat îndelung de specialişti, este efectul antiinflamator. Literatura de specialitate propune 3 mecanisme posibile pentru activitatea antiinflamatoare a tămâiei, cea mai importantă fiind inhibarea procesului de migrare a leucocitelor la locul inflamaţiei. Tămâia împiedică degradarea ţesutului conjunctiv (ţesutului osos) care are loc în procesul inflamator. Deasemenea, îmbunătăţeşte alimentarea cu sânge a articulaţiilor şi restabileşte integritatea vaselor de sânge distruse de spasme.

Din aceste motive, tămâia este cel mai indicat tratament natural în poliartrite reumatoide, reumatism cronic degenerativ, hernie de disc, spondiloză, artroză, osteomielită, osteoporoză, întinderi musculare, hematoame.. Are capacitatea deosebită de a întări masa osoasă şi în acelaşi timp menţine structura scheletului osos. Reduce senzaţia de redoare matinală din bolile reumatice (durei osoase şi musculare).

Caracterul puternic antiinflamator face că răşina de Boswellia să fie deosebit de eficientă în tratarea inflamaţiei gastrointestinale din boala Crohn (colita ulceroasă), care este o inflamaţie cronică a colonului.

Pe lângă caracterul antiinflamator, tămâia are şi un puternic caracter analgezic, fiind un decongestionant al arborelui respirator. Afecţiunile ce se pot trata în acest caz sunt multiple: de la dificultăţi de respiraţie şi sinuzite până la astm bronşic, de la o tuse necontrolată la bronşite şi laringite. Medicina modernă cercetează în prezent acţiunea acestei răşini asupra cancerului, demonstrând că tămâia este eficientă în mod special în tumori de orice fel cu rezultate spectaculoase la metastaze si tumori craniene. În acelaşi timp, topeşte chisturile de pe ficat, plămâni şi rinichi.

Tămâia estompează varicele dilatate, are efect cicatrizant asupra pielii, fiind eficientă în acnee sau vergeturi.

Răşina de Boswellia mărunţeşte pietrele de la rinichi sau fiere, fiind foarte eficientă în litiaze.

Caracterul analgezic recomanda tămâia în afecţiuni ale tractului respirator, cu rezultate deosebite în astm bronşic, dificultăţi de respiraţie.

Adjuvant în terapia anticancer, cu efecte remarcabile asupra tumorilor craniene în special.

Estompează varicele dilatate, are efect cicatrizant asupra pielii, fiind foarte eficientă în acnee sau vergeturi

1 capsulă conţine: 
Extract de Boswelia

ZEOLIT ACTIVAT 100%

Capsulă: celuloză 

Mod de utilizare: Luaţi 1-3 capsule o dată pe zi, cu apă.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.