Consultatie medic nutritionist la domiciliu

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-35%
valabilitate
expirata
195.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 105 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

1 Consultaţie medic nutriţionist la domiciliu + GRATUIT 1 Recoltare analize la domiciliu şi interpretare (ne ajută să depistăm rata ta metabolică, de ce ai ajuns la greutatea actuală, eventuale carenţe sau alergii alimentare, probleme cu tiroida, pancreasul, ficatul etc).

Prezentare detaliata:

   Consultaţia de nutriţie se face în confortul casei tale sau la biroul tău. Ea va dura aproximativ o oră.

   Împreună cu medicul nutriţionist, veţi parcurge istoricul tău medical, afecţiunile avute şi tratamentele pe care le urmezi (dacă există), dacă ai mai încercat să slăbeşti şi de ce nu ai reuşit, care este greutatea actuală şi cea la care vrei să ajungi.

   Împreună cu medicul, vei completa chestionarul de evaluare nutriţională, în care vei răspunde la întrebări legate de stilul tău de viaţă (alimentar, sportiv, social etc). Acest chestionar ne va ajuta să înţelegem motivele pentru care te-ai îngrăşat şi care sunt elementele la care trebuie să lucrăm mai atent pentru a te ajuta să revii la o greutate normală.

   Apoi, medicul va face calculul IMC, iar cu un aparat de ultimă generaţie îţi va determina grăsimea corporală, apa totală din organism, vârsta şi rata metabolică, mineralizarea osoasă şi grăsimea viscerală.

   La final, se vor stabili paşii ce trebuie urmaţi in programul tău de slabit, pentru ca tu să ajungi la greutatea dorită.

*** Programul de slăbit va lua în calcul toate rezultatele obţinute la analizele medicale speciale recomandate de medicul nutritionist Dietalia.

 

De ce să alegi clinica de nutriţie Dietalia?

- Vei avea sprijinul unei echipe cu experienţă de 11 ani.

- Dietalia este singura clinică de nutriţie care oferă servicii la domiciliu (vizite periodice ale medicului nutriţionist, recoltarea analizelor, sport şi masaj).

- Dietalia îţi oferă consiliere psihologică (studiile arată că 4 din 5 persoane se îngraşă din motive psihilogice, precum stresul, anxietatea, surmenajul etc).

- Dietalia este singura clinica de nutriţie care completează programul de nutriţie cu exerciţii fizice şi masaj de remodelare corporala si anticelulitic la domiciliu.

- Dietalia te ajută să îţi transformi dieta în stilul de viaţă pe care ţi l-ai dorit din totdeauna.

- Nu folosim pastile sau ceaiuri de slăbit.

- Slăbeşti fără a te înfometa. Dieteticienii noştri îţi vor calcula porţiile pentru a evita acest lucru.

- Dietalia te susţine şi te ajută să nu renunţi (7 din 10 persoane care încep o dietă pe cont propriu renunţă după 4 săptămâni şi se îngraşă la loc). Prin programul de menţinere a greutăţii (dietă + sport + masaj) îţi garantăm cheia succesului.

Clinica de nutritie Dietalia

Autorul acestei oferte:

Clinica de nutritie Dietalia

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Servicii la domiciliu in Bucuresti, Ilfov, Brasov, Pitesti

Telefon: 0788629414

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.