10 februarie 2019, ora 10.00 workshop “Credte-ti stima de sine! Alina-ti copilul interior!”,cu ajutorul hipnoterapiei!

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-50%
valabilitate
expirata
150.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 150 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Adultii care in copilarie nu au avut nevoia de iubire satisfacuta,prin lipsa implicarii unuia sau ambilor parinti,fiind plecati, distanti,dependenti,neglijenti,decedati,prea autoritari,critici,agresivi sunt predispusi sa experimenteze nesiguranta,efortul pentru supravietuire fara bucurii,furie,autosabotare,dificultati in relatiile importante,etc.

Reduceri medicale: 10 februarie 2019, ora 10.00 workshop “Credte-ti stima de sine! Alina-ti copilul interior!”,cu ajutorul hipnoterapiei!

Prezentare detaliata:

Inlauntrul fiecarei persoane exista o esenta a pacii, de plenitudine, bucurie, bunatate, valoare intrinseca si sentimente/emotii pozitive care o definesc ca si fiinta umana.

Psihologic,aceasta esenta este denumita “copilul interior”. Copilul interior poseda inca din stadiul embrionar fiecare calitate de care are nevoie,avand in plus tendinta innascuta de a evolua si a-si desavarsi partile brute.

Totusi,cu timpul ne separam de regula,intr-un fel sau altul, de “copilul interior”. Noi intelegem foarte bine acest proces: abuz,abandon,critici si/sau neglijarea interactiunii cu imperfectiunile si alegerile personale.

Acestea conduc oamenii la concluzia ca ei sunt plini de defecte si imperfecti ca indivizi. Ei nu cred ca fac greseli,ci ca ei insisi sunt o greseala,stricati in profinzime.Prin urmare, “copilul interior” devine inchistat,respins,negat,alungat sau detasat. Efectul major, cu reflectii in toate aspectele vietii persoanei, este scaderea stimei de sine!

Aceasta este radacina imaginii de sine negative si a comportamentelor induse de rusinea autosabotatoare,care sunt intalnite in multe tulburari legate de stres.

Adultii care afirma ca in copilarie sentimentele lor au fost exprimate si respectate si li s-a oferit timp si afectiune neconditionat, au si o licarire de bucurie, in ochi, in timp ce povestesc. Acestia s-au descurcat bine la scoala si in viata si nu sunt anxiosi.

Adultii care in copilarie nu au avut nevoia de iubire satisfacuta, prin lipsa implicarii unuia sau ambilor parinti, fiind plecati, distanti, dependenti (de substante, jocuri, etc) neglijenti, decedati, prea autoritari, critici, agresivi, etc, sunt predispusi sa experimenteze nesiguranta, confirmarea celorlalti, efortul pentru supravietuire fara bucurii, nevoia de acceptare sociala, furia si ingrijorarea in privinta statutului lor, dificultati in relatiile importante, autosabotare, evitarea implicarii emotionale, dificultati de atasament, etc.

Realitatea este ca,desi batjocorit,reprimat, indepartat, alungat, “copilul interior” supravietuieste intact. Inca esti copilul care ai fost odata!

Cu ajutorul hipnoterapiei se poate lucra, intr-un timp mult mai scurt, intr-un mod placut si fara efort constient, la vindecarea, integrarea armonioasa, desavarsirea si reuniunea constiintei prezente cu esenta noastra nativa! Desi adultul actioneaza logic, “ copilul interior” tanjeste dupa iubire si continua sa sufere pana cand dorinta ii este implinita.

Va invit duminica, 10 februarie, la ora 10, la un workshop menit sa va ajute sa va cresteti stima de sine, fundamentul tuturor aspectelor vietii noastre, prin alinarea “copilului interior”.

Tehnicile de lucru utilizate, vor fi:

Tehnici de relaxare, de pregatire ; Tehnica hipnotica “ Gasirea Sinelui esential si iubirea lui” menita sa ancoreze in subconstientul persoanei resursele autentice pe care aceasta le detine, fara a le constientiza, fiind lipsita de oglindirea lor din partea persoanelor semnificative in viata de copil a acesteia ; Tehnica hipnotica proiectiva “ Regasirea copilului interior “, menita sa aline, sa aduca si sa ancoreze in subconstientul persoanei confortul emotional necesar, asigurand nivelul optim al stimei de sine.

Programul de lucru va fi de la ora 10 la ora 13 cu o pauza de 15 minute la ora 11.30.

Pentru o buna organizare, participantii sunt rugati sa ajunga minim cu 15 minute mai devreme ( la ora 9.45 )

Pentru a va asigura rezervarea locului ( grupul se va tine cu minim 5 paricipanti si maxim 8) este necesar sa achitati 200 Ron, pana pe data de 08 februarie, in contul Cabinet Individual de Psihologi Marinela Croitoru, care va va fi comunicat ulterior unei scurte convorbirii telefonice, la tel : 0724279453.

Participantii vor primi prin email un chestionar, pe care vor trebui sa il completeze, menit sa ma/ va edifice despre nivelul stimei dvs de sine / starea copilului dvs interior! Reducere 25% pana pe 31 Ianuarie!!!

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Localitate: ONLINE

Judet: Bucuresti

Adresa: Exclusiv ONLINE

Telefon: 0724279453

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.