Test de efort

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-15%
valabilitate
expirata
110.00 lei
Pret vechi: 130.00 lei | Economisesti: 20 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Dolj
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Test de efort ECG folosind bicicleta ergometrică pentru diagnosticul bolilor cardiace. În cadrul CM Speranta puteți efectua teste de efort pentru determinarea nivelulul de stres pe care inima d-voastra îl poate tolera înainte de a dezvolta fie un ritm anormal fie se va evidenția ischemia (mușchiul cardiac nu primește suficient sânge).

Prezentare detaliata:

Pentru ce se recomanda testele de efort?

Aceasta analiza ajuta la diagnosticarea si la aprecierea severitatii bolii cardiace ischemice (uneori denumita boala coronariana) inregistrand electrocardiograma in timpul efortului fizic. Boala este data de ingustarea vaselor de sange ale inimii, aceasta nemaiputandu-se adapta in anumite situatii de stres, cand are nevoie de resurse suplimentare. Aceasta afectiune poate da angina (dureri in piept cu anumite caracteristici), de aceea este foarte important ca persoanele care au dureri in piept sa-si faca un ECG in durere sau un test ECG de efort.

Multe persoane cu boala cardiaca ischemica au electrocardiograma de repaus normala, pentru ca in conditii bazale inima primeste suficient sange. In situatii de stres emotional sau de efort fizic, insa, cordul nu mai poate primi suficiente resurse din cauza ingustarii vaselor sale de sange, ceea ce predispune la imbolnavirea muschiului si chiar la moartea lui (infarct miocardic).

Inregistrarea electrocardiogramei de efort arata modificarile ce apar in inima si daca aceasta sufera pentru ca nu are destul oxigen sau nu. Pentru cei la care diagnosticul de boala ischemica deja este pus, testul de efort poate arata daca evolutia este una buna sau nu prin pragul de efort la care apare durerea.

Autorul acestei oferte:

Centru Medical Speranta

Localitate: Craiova

Judet: Dolj

Adresa: Strada Înfrățirii nr 16-17

Telefon: 0771493887

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.