Mycelcaps AHCC – Imunomodulator 80 capsule

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
339.00 lei
Pret vechi: 377.00 lei | Economisesti: 38 lei
10 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Mycelcaps conţine un compus brevetat AHCC obţinut din micelii de ciuperci Shiitake (clasa – Basidiomycetes).

Reduceri medicale: Mycelcaps AHCC – Imunomodulator 80 capsule

Prezentare detaliata:

Mycelcaps sau Cum să ne întărim imunitatea

 

Preparatul este produs din miceliul ciupercilor (mycelium), care sunt sursa extractului patentat AHCC®Extractul conţine o serie de substanţe preţioase (de ex. alfa şi beta-glucani), care protejează organismul, îmbunătăţesc la rezistenţa acestuia, au un efect pozitiv, de întărire a siste-mului imunitar.

De ce AHCC?

AHCC luptă cu tumorile prin faptul că reglează funcţionarea întregului organism, începând cu sistemul imunitar al pacientului. Cancerul provine din energia imunitară scăzută a pacientului, rezultatul căreia fiind modificarea diferitor celule în celule canceroase. În tratarea cancerului este necesară tratarea anormalităţii dezvoltate în sistemul imunitar. AHCC® corectează funcţionarea sistemului imunitar şi scăderea imunităţii, prin faptul că stimulează sistemul imunitar.

Compus activ AHCC obţinut din miceliul ciupercii Shiitake.

Mycelcaps conţine un compus brevetat AHCC  obţinut din micelii de ciuperci Shiitake (clasa – Basidiomycetes).
Ciuperca japoneză Shiitake (o ciupercă comestibilă) este poreclită ca „perlă între ciuperci“, în Asia de secole este considerată ca un burete preţios cu valoare nutritivă mare. Este sursa multor substanţe benefice pentru organism. Componenta principală o constituie polizaharidele care au un efect pozitiv asupra funcţiei sistemului imunitar.
AHCC  este obiectul a numeroase studii, în curs de desfăşurare în special în Japonia.
Ambalare: 80 capsule
Doza recomandată: 1 capsulă de 2x pe zi,dimineaţa şi la prânz, după mâncare, cu lichide
Compoziţie 1 capsulă: extract din miceliul de ciuperci 200,25 mg = corespunde 160 mg Hemiceluloză activă AHCC  – Active Hexose Correlated Compound. Învelișul capsulei conţine gelatină bovină. 
Suplimentul alimentar nu este recomandat copiilor până la vârsta de 3 ani.

Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

Life Med

Autorul acestei oferte:

Life Med

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Bd George Cosbuc, Nr 42-44,et 1, Sector 5

Telefon: 0766671103

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.