Pachet 240 Ron/ 2 sedinte Hipnoterapie pentru tratarea durerilor, afectiunilor, bolilor, recuperare medicala.

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-20%
valabilitate
expirata
240.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 60 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Hipnoterapia este printre cele mai indicate terapii prin care se poate lucra pentru a trata durerile, afectiunile, bolile, recuperarea medicala, facilitand accesul la toate resursele subconstientului, sau generand resurse necesare, aliniind mentalul si creierul in procesul de auto-vindecare, avand rezultate pozitive rapid.

Prezentare detaliata:

Durerile, afectiunile si bolile sunt cauzate de conflictele noastre interioare si vor dura sau se vor chiar agrava atata timp cat nu ne vom schimba mentalul. Intr-o anumita masura, aproape toti oamenii intuiesc atunci cand au dureri sau se imbolnavesc, ca boala ar putea avea legatura cu ceva dificil din viata lor, cu o situatie stresanta, generatoare de conflicte sufletesti, care le provoaca emotii si stari negative. Pentru a putea sa te vindeci de o anumita afectiune, sau problema medicala, pentru a putea sa grabesti recuperarea dupa operatie, este nevoie sa iti aliniezi mintea si creierul in procesul de vindecare! Atunci cand te confrunti cu dureri sau afectiuni reactive, care dispar si reapar dupa ceva vreme, repetitiv de-a lungul timpului, intotdeauna cauza este un conflict interior care se repeta in viata ta: o situatie stresanta in care te gasesti repetitiv, relatii disfunctionale, pierderi succesive, situatii neincheiate, etc, iar pentru a putea sa te vindci definitiv de aceste dureri si afectiuni este necesar sa iti schimbi mentalul, sa vindeci traumele vechi, initiale, sa iti restructurezi distorsiunile cognitive ( fricile ), inlocuindu-le cu tipare de gandire sanatoasa alternativa. Hipnoterapia este foarte utila in a schimba mentalul si a alinia creierul in procesul de auto-vindecare, esential pentru a obtine rezultate pozitive, si a grabi procesul natural de vindecare. Este foarte important de stiut si de constientizat faptul ca sistemul nostru neuropsihic, creierul nostru prin intermediul neurotransmitatorilor, daca se afla in stare de echilibru neurohormonal, are capacitatea naturala de de anestezie, de analgezie, de regenerare de celule (inclusiv de celule nervoase- de neuroni ) si tesuturi, de autovindecare. A nu se confunda hipnoza de divertisment, iluzorie, folosita in spectacole cu Hipnoterapia clinica- SINGURA REALA !, folosita exclusiv in scop terapeutic, folosind tehnici validate stiintific si practic, specifice, focusate pe atingerea obiectivelor de sanatate, aducand persoana in stare de echilibru psihic si fizic.

Fiind specializata in Hipnoza clinica, am experienta in a ajuta persoanele sa isi re-programeze mentalul si sa isi trateze natural durerile, afectiunile si bolile, scurtand procesul de vindcare!

 

Marinela Croitoru, hipnoterapeut
https://psiholog-marinela-croitoru.ro/
Tel 0724279453
contact@psiholog-marinela-croitoru.ro

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Autorul acestei oferte:

Croitoru Marinela - Cabinet de Psihologie

Localitate: ONLINE

Judet: Bucuresti

Adresa: Exclusiv ONLINE

Telefon: 0724279453

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.