Ecografie Doppler Vascular Craiova

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-20%
valabilitate
expirata
200.00 lei
Pret vechi: 250.00 lei | Economisesti: 50 lei
40 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Dolj
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ecografie Doppler Vascular- pentru examinarea aspectului peretilor vaselor ( artere, vene , aorta, carotide,etc) depistarea prezentei placilor de aterom, sau a trombilor, etc. Ecografia vasculara se folosete in diagnosticul bolilor arteriale si celor venoase -stenoze carotidiene, tromboza enoasa, boala varicoasa, sindrom ischemie periferica ,etc.

Reduceri medicale: Ecografie Doppler Vascular Craiova

Prezentare detaliata:

 

https://www.gds.ro/Bani-afaceri/publireportaj/2019-07-31/cand-este-indicat-sa-faci-o-ecografie-vasculara/

 

 

Se recomandă ecografia Doppler vascular pentru evaluarea eficienței curgerii sângelui prin vene, la pacienții care au varice, sau prin artere, la pacienții diabetici, fumători, persoane în vârstă. Cu ajutorul acestei investigații se poate verifica dacă există cheaguri de sânge în vase!

Se folosesc ultrasunetele emise de ecograf și astfel se obțin imagini precise ale organelor, vaselor de sânge, structurii și dimensiunilor lor. Este utilă în cardiologie, neurologie, oftalmologie, reumatologie etc.

Se pot diagnostica leziuni de perete vascular – depunerile de colesterol, ateromatoza, disecţiile de perete vascular, care pot apărea atât post-traumatic, cât şi spontan. Totodată, se pot determina stenozele carotidiene, vertebrale, ocluziile de artere cervico-cerebrale, trombozele arteriale, trombozele venoase.

Dopplerul venos se face dacă se umflă picioarele, când aveţi varice vizibile, când avem o rană la nivelul membrelor inferioare şi trenează în a se vindeca. Se recomandă şi dacă aveţi dureri la nivelul gambelor după ce parcurgeţi o anumită distanţă sau înaintea oricărei proceduri de tratament minim invaziv pentru mappingul venos.

Ecografia vasculară este indicată atât în diagnosticul bolilor arteriale, cât și al celor venoase. Este vorba de sindrom de ischemie periferică acută sau cronică, stenoze carotidiene, insuficienţă circulatorie vertebro-bazilară, tromboză venoasă, boală varicoasă, urmărirea pacienților vasculari postoperator sau după angioplastie.

 

Doppler vascular de artere carotide și vertebrale la nivelul gâtului

Prin arterele cervicale circulă sângele către creier și este foarte important de știut dacă vasele sunt îngustate. O strenozare de aproximativ 60% implică recomandarea unei intervenţii chirurgicale care, efectuată la timp, poate salva viața pacientului. Prin această investigaţie se pot preveni accidente vasculare cerebrale sau alte complicații. 

Doppler vascular renal

Ecografia Doppler vascular la rinichi este investigația care verifică fluxurile de sânge de la nivelul rinichilor și stabilește dacă anumite probleme de natură renală au sau nu această cauză.

Eco Doppler vascular de aortă toracică

Ecografia de aortă abdominală se realizează când există suspiciuni sau afecțiuni ale aortei. Centrul Medical SPERANȚA dispune de sonde speciale şi softuri specifice ecografiei vasculare. Se poate efectuata cu minuţiozitate şi rigurozitate ecografia vasculară pentru că ştim ce important este chiar şi cel mai mic detaliu pentru depistarea unor probleme.

 

 

Craiova, str. Înfrăţirii nr. 16, tel. 0771.493.887. Dr. Radu Popa şi Dr. Adrian Coandă – competenţă ecografie vasculară.

 

Autorul acestei oferte:

Centru Medical Speranta

Localitate: Craiova

Judet: Dolj

Adresa: Strada Înfrățirii nr 16-17

Telefon: 0771493887

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.