Refaceti relatia de cuplu! Psihoterapie de cuplu

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
225.00 lei
Pret vechi: 250.00 lei | Economisesti: 25 lei
3 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Psihoterapia de cuplu se adreseaza cuplurilor care se confrunta cu probleme specifice de viata sau care se afla in situatia in care gradul de satisfactie al vietii in doi este mult diminuat.

Prezentare detaliata:

Cuplul traverseaza diferite etape si in acelasi timp multe provocari.

 

Fiecare partener aduce in relatia de cuplu un bagaj. Un bagaj plin cu calitati care aduc un plus relatiei, dar si cu comportamente, obiceiuri, mentalitati, asteptari care uneori blocheaza buna evolutiei a relatiei de cuplu.

 

Sunt numeroase momentele cand partenerii simt nevoia unei pareri sau perspective exterioare dinamicii de cuplu, mai ales cand traverseaza situatii dificile precum: infidelitate, gelozie, posesivitate si control, de lipsa de respect si apreciere, de neintelegeri care pornesc de la viziuni diferite despre viata, despre munca sau despre bani. Au opinii diferite si despre petrecerea timpului liber, despre treburile casnice, despre cresterea copiilor, despre a avea copii sau nu.Au probleme de intimitate si distantare emotionala si sexuala, probleme cu lipsa de suport a partenerului. Si multe altele …


Rolul terapeutului nu este de a stabili cine are dreptate, tinand parte unui partener si acuzandu-l pe celalalt, ci este de a ajuta cuplul sa elimine comportamentele toxice pentru relatie, inlocuindu-le astfel cu comportamente si atitudini benefice pentru cuplu.

 

Pentru atingerea obiectivelor stabilite la inceputul terapiei de comun accord, terapeutul poate recomanda partenerilor anumite exercitii care pot fi practicate fie on cadrul sedinţelor de terapie, fie acasa în intimitatea cuplului.

 

De multe ori luptăm pentru relaţia de cuplu şi reusim sa ajungem in acelasi blocaj, facandu-ne sa ne simtim neputinciosi.

 

Terapia de cuplu ofera noi perspective, fara a acuza si a incrimina partenerii, ci ajutandu-i sa se redescopere pe ei insasi, dar si pe cel cu care au ales sa isi impartă viata.

 

Dumbraveanu Jeni Georgiana - Psiholog Sector 6

Autorul acestei oferte:

Dumbraveanu Jeni Georgiana - Psiholog Sector 6

Localitate: Bucuresti sector 6

Judet: Bucuresti

Adresa: Gorjului, MIlitari

Telefon: 0736159434

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.