Vino la terapie cu cel mic

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-10%
valabilitate
expirata
270.00 lei
Pret vechi: 300.00 lei | Economisesti: 30 lei
3 disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Copilul tau se poarta diferit? Are modificari de comportament: a devenit mai furios, mai retras, nu te mai asculta? Vino la terapie impreuna cu copilul tau sa aflam impreuna ce se intampla si cum putem lupta cu monstruletii care iti chinuie viata de familie.

Prezentare detaliata:

Indiferent de credintele, valorile si preferintele noastre, toti parintii isi doresc sa creasca copii fericiti, echilibrati emotional si impliniti. Oare care este reţeta?

 

Copii nu sunt mici si nestiutori indiferent de varsta pe care o au. Ei nu reusesc sa isi exprime emotiile, astfel aleg mai usor un comportament nedorit pentru a atrage atentia familiei si pentru a le da de inteles ca ceva este in neregula cu ei.

 

Deseori parintii vin in cabinet cu situatii precum: minciuni, furie, obsesia de telefon si alte gaget-uri, atacuri de panica, lipsa cooperarii, sfidarea parintilor si a bunicilor, furturi, violenta si multe altele.

 

Participand la terapie impreuna cu cel mic vei putea descoperi blocajele cu care se confrunta si impreuna vom gasi solutia cea mai potrivita familiei tale.

 

Rolul terapiei pentru familiile cu copii este de a  identifica acele zone care impiedica familia sa ofere copilului toate uneltele necesare astfel incat sa se poate dezvolta î

Intr-un mod cat mai sanatos si armonios.

 

Şedinţele de terapie se desfăşoara prin joc potrivit vârstei copilului şi implică toţi membrii familiei, astfel încât să putem crea împreună un spaţiu de siguranţă.

 

Dumbraveanu Jeni Georgiana - Psiholog Sector 6

Autorul acestei oferte:

Dumbraveanu Jeni Georgiana - Psiholog Sector 6

Localitate: Bucuresti sector 6

Judet: Bucuresti

Adresa: Gorjului, MIlitari

Telefon: 0736159434

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.