Pachet promoțional gastroenterologie

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-19%
valabilitate
expirata
300.00 lei
Pret vechi: 370.00 lei | Economisesti: 70 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Afecțiunile tubului digestiv sunt foarte frecvente în rândul pacienților, fie că este vorba despre simple crampe abdominale, arsuri sau tulburări de tranzit intestinal!

Prezentare detaliata:

În cadrul consultației de specialitate, examenul clinic poate furniza informații foarte importante pentru orientarea diagnostică.

 

Medicul specialist trebuie să ia în considerație atât simptomatologia identificată, cât și problemele de sănătate ale pacientului, medicația actuală și factorii de risc (ereditatea, istoricul familial și stilul de viață - stres, fumat sau consum de alcool).

 

Vă așteptăm la clinica Medcenter Berceni din București pentru a beneficia de pachetul promoțional de gastroenterologie, care cuprinde următoarele investigații:

 

• Consultație gastroenterologie

• Ecografie abdomen general

 

Această ofertă este valabilă exclusiv în clinica Medcenter Berceni din București, cu programare la domnul Dr. Cerban Claudiu Răzvan, Medic Specialist Gastroenterologie, cu competență în ecografie abdominală.

 

Pentru detalii suplimentare, contactează-ne din orice rețea fixă sau mobilă, la numărul de telefon 031 403 20 30!

Medcenter

Autorul acestei oferte:

Medcenter

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Șoseaua Berceni, nr. 8

Telefon: 031 403 20 30

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.