Sterilizator UVC tip geanta, dezinfectare obiecte sterilizare 3 minute

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-23%
valabilitate
expirata
459.00 lei
Pret vechi: 599.00 lei | Economisesti: 140 lei
N/A disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

PROMO - Sterilizator UVC tip geanta, dezinfectare obiecte sterilizare 3 minute

Reduceri medicale: Sterilizator UVC tip geanta, dezinfectare obiecte sterilizare 3 minute

Prezentare detaliata:

Sterilizator UVC tip geanta

Geanta pentru sterilizare cu UVC este un accesoriu ideal pentru dezinfectarea obiectelor.

Compacta si portabila, geanta pentru sterilizare cu UVC poate fi folosita acasa, cat si in calatorii, putand steriliza oricand si oriunde,

Designul incapator permite sterilizarea multor tipuri de obiecte precum: masti de protectie, telefoane mobile, chei, ochelari, tastatura, bijuterii, tacamuri, pahare, cani, periute de dinti, pensule de machiaj, jucarii, articole vestimentare si alte accesorii.

Geanta pentru sterilizare cu UVC, fara mercur sau ozon, este un accesoriu indispensabil si pentru mamici. Utilizata acasa sau in deplasare, foarte incapatoare, permite dezinfectarea biberoanelor, tetinelor, pompei de san, suzetelor, nebulizatoarelor, forfecutelor, aspiratoarelor nazare, jucariilor, chiar si hainutelor bebelusilor.

Sterilizarea este rapida, dureaza maxim 3 minute. Introduceti obiectele de sterilizat in geanta pe gratarul dedicat, inchideti fermoarul si apasati butonul de siguranta. Conectati apoi geanta la sursa de alimentare si apsati butonul ON de pornire a ciclului de sterilizare, ledul va lumina. Dupa finalizarea dezinfectarii, se va opri automat.

Cum functioneaza? Practic, cu ajutorul luminii ultraviolete UVC cu lungime de unda cuprinsa intre 260-280 nm structura ADN si ARN a bacteriilor, virusurilor si mucegaiurilor va fi rupta, ducand la pierderea vitalitatii acestora si incapacitatea de a se mai reproduce. Sterilizarea cu lumina UVC este dovedita ca fiind eficienta in eliminarea pana la 99.9% a virusurilor si bacteriilor.

Prevazuta cu protectie de siguranta, cu pelicula de aluminiu incorporata pentru blocarea patrunderii razelor ultraviolete in exteriorul gentii si cu buton de siguranta de blocare.

Caracteristici

  • lungime de unda UV-C: 254nm
  • 12 leduri UVC
  • putere UVC: 7.5W
  • durata de viata: 10000h
  • alimentare: USB type C
  • tensiune DC 5V 1.5A
  • dimensiuni cutie: 280*220*180 mm
  • material: poliester exterior, aluminiu interior
  • certificate: CE, ROHS, SGS, FCC
  • cod produs: UV-2136-2
  • Acesta NU este un dispozitiv medical !

EP Investment Group

Autorul acestei oferte:

EP Investment Group

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Intrarea Sutasului nr.7-9, Sector 1

Telefon: 0314252014

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.