Holter ECG 14 zile

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de programari a fost atins.
-15%
valabilitate
expirata
750.00 lei
Pret vechi: 880.00 lei | Economisesti: 130 lei
N/A disponibile
Atentie: aceste servicii sunt localizate in Bucuresti
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

pentru screening ul fibrilatiei atriale la pacientul cu AVC criptogenic

Reduceri medicale: Holter ECG 14 zile

Prezentare detaliata:

Fibrilatia atriala este una din aritmiile cardiace frecvent intalnite la pacientii peste 60ani. Este o cauza importanta de atac cerebral de tip ischemic;  

Studiile din ultimii 10 ani au demonstrat ca monitorizarea ECG pe mai multe saptamani creste gradul  de detectie a fibrilatiei atriale la pacientii cu atac cerebral ischemic (accident ischemic tranzitor sau accident vascular ischemic). 

Monitorul utilizat in clinica, detecteaza automat aritmii cardiace simple – batai extrasistolice sau complexe – tahiarimtii supraventriculare sau tahiaritmii ventriculare. Are un soft specializat in detectia fibrilatiei atriale. Are o autonomie de pana la 14 zile. Este usor de purtat,  se ataseaza la piele prin 2 electrozi. Pacientul nu este restrictionat de la igiena zilnica, aparatul se indeparteaza de pe piele pentru dus/baie, ulterior este reatasat, fiind foarte usor de manevrat;

 

Autorul acestei oferte:

AICARDIO

Localitate: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Adresa: Str Tunari nr 75, parter

Telefon: 0722422566

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; programare realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.