STERISOL – Dezinfectant de nivel inalt RTU, 1 litru -pentru suprafete, instrumentar si mediul ambiental din incaperi.

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-27%
valabilitate
expirata
18.50 lei
Pret vechi: 25.35 lei | Economisesti: 6.85 lei
250 disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

STERISOL® – Dezinfectant de nivel inalt RTU, 1 litru Sterisol® este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in mediile profesionale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi.

Reduceri medicale: STERISOL – Dezinfectant de nivel inalt RTU, 1 litru -pentru suprafete, instrumentar si mediul ambiental din incaperi.

Prezentare detaliata:

Sterisol® este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in mediile profesionale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi.

Igienizarea suprafetelor de lucru poate fi o provocare cateodata. Un dezinfectant eficient este o solutie potrivita pentru diverse suprafete. Sterisol® este un produs de inalta calitate, destinat intrebuintarii de lunga durata in mediile profesionale. Acesta curata si igienizeaza cu succes obiectele de inventar, instrumentarul si mediul ambiental din incaperi.

Se poate folosi pentru dezinfectarea echipamentelor, recipientelor si ustensilelor. Se pot curata si dezinfecta suprafetele, echipamentele, microaeroflora si, eventual, instrumentarul din saloanele cosmetice, zonele industriale, farmaceutice si alimentare.

Acest produs poate fi utilizat, atat in domeniul medical, industrial, institutional, cat si pe suprafetele de acasa. Este potrivit pentru suprafete versatile, precum cel intens utilizate sau circulate (lemn, pardoseli, faianta, PVC, inox, sticla, plastic, mobilier, ceramica, brancarde, carucioare, scaune mobile, canapele consultatii, mese tratament, grupuri sanitare, saloane nou-nascuti).

Este o solutie cu actiune rapida, care nu contine alcool, aldehide sau fenoli. Are un spectru larg de actiune biocida si este ideal pentru orice tip de material.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 2266BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide. Substante active: clorură de didecildimetilamoniu, concentrație în unități metrice 0.34%; compuși de amoniu cuaternar, benzil-C12-18-alchildimetil, cloruri, concentrație în unități metrice 0.09%.

Avantajele produsului:

  • dezinfectant de nivel inalt RTU
  • actiune biocida certificata
  • nu contine aldehide, fenoli sau alcool
  • dizolva rapid reziduurile proteice
  • potrivit pentru orice tip de material
  • testat conform normelor UE în vigoare

Tip de produs TP2 – Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.

Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

 

CONDITII MINIME DE LIVRARE:
Livrare doar pe baza de comanda ferma , cu datele de identificare societate , adresa de livrare , persoana de contact si numar de telefon (fix si mobil) - transmisa pe E-mail:vanzari@eprubetafarm.ro sau Fax : 0238/716.555
SC EPRUBETA FARM SRL NU VINDE LA PERSOANE FIZICE
COMANDA MINIM ACCEPTATA 200 RON FARA TVA
TRANSPORTUL ESTE GRATUIT PENTRU COMENZI 500 RON FARA TVA, ALTFEL CADE IN SARCINA BENEFICIARULUI.
PRETURILE NU INCLUD TVA SI SUNT EXPRIMATE IN RON.
Pogram de lucru: Luni - Vineri 08.00-16.00

Eprubeta Farm

Autorul acestei oferte:

Eprubeta Farm

Localitate: Localitatea Maracineni

Judet: Buzau

Adresa: Str Principala Nr 72

Telefon: 0238713255

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.