Ulei esențial GRAPEFRUIT 100% natural, calitate CTEO

Aceasta oferta nu mai este activa deoarece termenul de valabilitate a expirat sau numarul maxim de comenzi a fost atins.
-50%
valabilitate
expirata
29.50 lei
Pret vechi: 59.00 lei | Economisesti: 29.5 lei
N/A disponibile
Aceasta oferta nu mai este activa.

Scurta prezentare:

Ulei esențial 100% natural, calitate CTEO Parfumul proaspăt și intens al uleiului esențial de grapefruit amintește de bucurie și destindere; este "un soare strălucitor din regiunile sudice, care curăță, calmează și răcorește".

Reduceri medicale: Ulei esențial GRAPEFRUIT 100% natural, calitate CTEO

Prezentare detaliata:

Datorită vibrației sale, este folosit mai mult la nivel energetic și mental și este un instrument excelent pentru echilibrarea energiilor feminine și masculine. Oferă încredere în sine, creând favorizând armonizarea acestor relații.

Efecte de curățare

Uleiul esențial de grapefruit este cunoscut pentru capacitatea sa de a ajuta la eliminarea în mod natural a substanțelor inutile, dăunătoare și a apei din organism.

Poate ajuta ficatul, care organul care regenerează organismul și elimină metaboliții din corp, poate ajuta la stimularea sistemului limfatic, care este, de asemenea, responsabil pentru retenția de lichide în organism, manifestată prin umflarea membrelor.

Eliminarea grăsimilor

În cosmetică, grapefruit-ul este adesea adăugat la seruri și creme care sunt concepute pentru tenul grase, afectat și predispus la acnee. Lasă tenul și porii curați. Este adesea inclus în produsele pentru întreținerea pielii corpului pentru a ajuta la întărirea acesteia și reducerea aspectului cojii de portocală a suprafeței acesteia

În îngrijirea părului, este potrivit și pentru părul gras.

Pregătirea pentru sezonul costumelor de baie

S-a demonstart că inhalarea uleiului esențial de grapefruit poate 2contribui la suprimarea poftelor alimentare și reduce pofta de dulce. Limonenul, unul dintre principalele ingrediente din uleiul esențial de grapefruit, poate contribui la echilibrarea nivelului de zahăr din sânge, reducând astfel pofta de dulce.

Relaxare

Inhalarea uleiului esențial de grapefruit "declanșează un mod natural de relaxare îa organismului", astfel încât se poate destinde pe deplin. Acest ulei are tendința de a calma tensiunea nervoasă și anxietatea. Cu ajutorul aromei uleiului esențial de grapefruit pot fi combătute oboseala și stresul.

Îndepărtarea mirosurilor

Poate elimina mirosurile neplăcute din casă și cele ale corpului și este adesea folosit în produsele antiperspirante.

https://bewit.love/ro/produkt/grapefruit/?i=dfs8llzv

Bewit

Autorul acestei oferte:

Bewit

Localitate: Ostrava, Republica Cehă

Judet: Strainatate

Adresa: Michalská 2030, 710 00 Ostrava

Telefon: +420 602 354 27

Link: informatii suplimentare aici

Termeni si conditii:

Aceasta oferta este publicata direct de catre ofertant; comanda realizata de dvs va fi urmata de o confirmare telefonica in urma careia se vor stabili termenii finali privind achizitia acestei oferte.