Dedicăm toată atenția noastră sănătății ochilor. Grija față de pacient reprezintă esența întregului ansamblu de valori ale clinicii noastre.
ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Oftalmologie Oftalmologie Constanta
Vederea reprezintă unul dintre cele mai importante simțuri ale noastre iar aici, la clinica Okilor asistăm la puterea remarcabilă a acesteia în tot ceea ce facem.
Însuși numele, clinica OKILOR, reflectă faptul că facem parte din comunitate, că suntem alături de oameni și ne dedicăm continuu îngrijirii sănătății ochilor pentru a ne bucura cu toții de lucrurile frumoase și persoanele dragi din viața noastră.
Misiunea noastră în practica medicală de zi cu zi nu este doar despre tehnologie și utilizarea celor mai performante aparate - ci despre oameni. La baza filosofiei noastre stă excelența în dedicarea întregii atenții fiecărui pacient în parte.
La clinica Okilor, deservim pacienții cu comunicare de vârf, confort și servicii profesionale de îngrijire ale ochilor. Fiecare persoană care pășește în clinica noastră este tratată cu respect, onoare, demnitate și recunoştinţă, angajamentul nostru față de pacient rămânând mereu la aceleași standarde.
O parte esențială a prevenirii progresului unei probleme de sănătate este conștientizarea modului în care acestea se pot dezvolta si credem cu tărie că educația medicală a pacientului este o parte importantă a serviciilor pe care le oferim. Scopul nostru este de a prezenta cele mai complete informații posibile despre starea ochilor. În acest fel, pot fi luate decizii informate și corecte cu privire la opțiunile de tratament.
În cadrul clinicii veți regăsi și magazin de optică medicală full-service ce vă oferă o gamă variată de opțiuni în ceea ce privește alegerea ramelor pentru ochelari de vedere sau ochelari de soare, inclusiv lentile de calitate superioară de la cei mai cunoscuți producători.
 
 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare