ROmedic Cabinete medicale Braila Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Braila

Cu o experienta de 30 de ani in domeniul opticii medicale, cabinetul nostru isi propune sa va ofere atat consultanta activa in selectia ramei de ochelari asortate cu viciul de refractie, fizionomia, stilul de viata, personalitatea si bugetul purtatorului cat si produse de calitate superioara. Cabinetul detine aparatura performanta ce ajuta la o prescriptie corecta si o diagnosticare precoce a eventualelor probleme oculare. De asemenea, reunim peste 50 de branduri de renume precum BOSS, BULGARI, TAG HEUER, MARIUS MOREL, SOPHIA LOREN, DIESEL, AZZARO, CHARIOL si multe altele. Personalul nostru va ofera consultatii specializate in vederea alegerii si intretinerea lentilelor, ramelor si lentilelor de contact. Va asteptam sa reveniti intotdeauna cu placere si cu siguranta ca serviciile noastre sunt incontestabile.

 

Ochii noștri reprezinta cel mai important simț - VAZUL. Ei sunt portalul nostru pentru lume, ne permit să vedem, să înțelegem culorile, contrastele, experiența luminii și a întunericului, atât la apoape cât și la distanță. Si din moment ce fiecare ochi este la fel de unic ca o amprentă, este nevoie de o analiză personalizată efectuat de optometrist pentru vederea dumneavoastră.

Primul pas în alegerea ochelarilor îl constituie o prescripţie corectă. Dupa o discutie cu specialistii nostri veti fi supus unei atente consultatii personale.
Momentul esential este determinarea dioptriei. Medicii si optometristii nostri au mare experienta in prescriptia lentilelor si folosesc tehnici ultramoderne pentru a determina dioptria de care aveti nevoie pentru compensarea problemelor de refractie oculara.
Acest lucru permite eliminarea erorilor umane in prelucrare si asigura executarea cu precizie a oricarui tip de ochelar-monofocal, bifocal, progresiv pe orice tip de rama intreaga, cu fir surub sau capsa incepand de la caracteristicile lentilelor brute si terminand cu produsul finit.

Alegerea unor ochelari de vedere sau a unei perechi de ochelari de soare capabile sa influenteze spiritul/bunadispozitia purtarului: declansarea senzatiei de "placere in purtare"; expresia atingerii unui anumit status social; asortarea outfitului cu evenimentul la care va participa; obtinerea unui efect puternic in relatia cu mediul social - accesoriu memorabil capabil sa capteze atentia = factorul wow al vestimentatiei.
Un pas important in procesul confectionarii ochelarilor de vedere este acela al alegerii lentilelor si ramelor potrivite. In aceasta situatie, sfatul competent al unui optician joaca un rol decisiv. Vom tine cont de culoarea si forma care vi se potriveste pentru ca functionalitatea ochelarilor dumneavoastra de vedere sa fie optima in orice situatie. Daca nu sunteti decis pentru care dintre rame sa optati, magazinele noastre sunt dotate cu display-uri speciale care va ofera libertatea de a compara mai multe imagini cu diferite stiluri de rame.

Este dotat cu o linie computerizata de tip NIDEK LEX 1000 ce permite citirea automata in 3D a formei ramei, centrarea lentilei si prelucrarea ei automata. Moda ochelarilor s-a schimbat radical in ultimii ani. Pentru a satisface toate cerintele, avem aparatura ce ofera un standard ridicat , conceput pentru a tine pasul cu evolutia tehnologiilor lentilelor.
 
Va asteptam cu draga inima!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare