La Cabinetul de Optica Medicală Lovely Looks, alocăm întotdeauna timpul necesar pentru a avea un diagnostic complet şi corect, pentru că fiecare pacient este important. Combinația perfectă intre aparatura ultra performantă, experiența, dedicarea şi profesionalismul personalului, este garanția Lovely Looks.
ROmedic Cabinete medicale Braşov Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie Braşov

La Cabinetul de Optica Medicală Lovely Looks, nu ne grabim şi nici nu suntem contra cronometru. 
Alocăm întotdeauna timpul necesar pentru a avea un diagnostic complet şi corect, pentru că fiecare pacient este important.
Combinația perfectă intre aparatura ultra performantă, experiența, dedicarea şi profesionalismul personalului, este garanția diagnosticării şi rezolvării celor mai complexe probleme de sănătate a ochilor.

Optica medicală Lovely Looks, vă stă la dispoziție cu tehnologie de ultimă generație, Wave Medica Analyzer Wam 700+ ESSILOR.

 O soluție complet computerizată, care combină șapte funcții pentru a simplifica screeningul stării de sănătate a ochilor pacienților, pentru a oferi măsurători detaliate.

Este bazat pe o tehnologie de ultimă generație a   frontului de undă Shack-Hartmann, oferind o analiză completă a camerei anterioare a ochiului.

Calculează şi diagnostichează 7 măsurători detaliate în 90 de secunde pentru ambii ochi, inclusiv:

▶️aberații pe fața de undă, pahimetrie, NCT, topografie, ARK și altele;

▶️Cataractă:  folosind Retroilluminare, WAM700 + evidențiază opacitatea cristalinului;

▶️Glaucom:  combinat cu aparatul foto Scheimpflug pentru date de pahimetrie corneană, WAM700 + oferă o presiune precisă Intra Ocular compensată;

▶️Keratoconus:  încorporat cu un modul de topografie, WAM700 + analizează corneea pacientului pentru depistarea keratoconului;

▶️Lentile de noapte:  Folosind simularea vederii pacientului în timpul nopții, studiul pupilelor și aberațiile, WAM700 + evidențiază beneficiile echipamentelor de vedere nocturnă;

▶️Lentile computerizate: Testul de refracție pentru aproape,  permite ECP-urilor eficientizarea folosirii ochelarilor pentru calculator, uşurând eforturile de acomodare.
Folosind datele clinice ale ochiului, WAM700 + oferă informații complete pentru a gasi soluții personalizate fiecarui pacient.

Biomicroscopul digital SL-D2 Topcon,
ne permite selectarea uşoara a trei magnificatii 10X, 16X, 25X. Optica performantă asigură vizualizarea optimă a tuturor structurilor ochiului. Filtrele unice de care dispune biomicroscopul, sporesc eficiența examinării clinice. 

Cabinetul nostru de Optică Medicală Lovely Looks, colaborează cu medici specialişti oftalmologi cu urmatoarele competențe profesionale:
✅explorări funcționale oftalmologice;
✅oftalmo-pediatrie și strabism;
degenerescența maculară legată de vârstă;
✅retinopatia diabetică;
✅diagnosticul si tratamentul diferitelor forme de strabis;
✅Patologie corneana;
✅Lentile de Contact;
✅Ortocheratologie ( lentile de noapte), pentru corectarea miopiei;
✅keratoconus ş.a.

 

 Aprecierile călduroase şi ratingul de cinci stele din partea clienților noştri, sunt dovada absolută aitații serviciilor medicale, optice-optometrice, serviciilor şi a produselor Lovely Looks. 

 

Ne găsiți in Braşov, Sf.Ioan 15 (Centrul Vechi, in spatele Hotelului Aro Palace).

 

Programul de lucru este:

Luni-Vineri: 9:00-18:00 
Pauză de masă in intervalul orar 13:00-14:00

Sâmbăta: 09:00-13:00 doar cu programare.

Duminica închis

https://opticalovelylooks.ro

E-mail: Optica@lovelylooks.ro 

Tel. 0726 787 010

       0729 499 947 

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare