ROmedic Cabinete medicale SIBIU Cabinete Optică medicală și optometrie Optică medicală și optometrie SIBIU

Echipa EMA & D OPTICS vine in sprijinul persoanelor care au dificultati cu vederea. Noi punem cu adevarat pret pe ochii dumneavoastra. Totodata va ajutam sa va alegeti noua pereche de ochelari, punandu-va la dispozitie o gama variata de rame si lentile de cea mai buna calitate la preturi foarte accesibile. La EMA & D OPTICS mai puteti gasi lentile de contact estetice si cu dioptrii, solutii de curatare si intretinere pentru lentile de contact si lenscase pentru pastrarea lentilelor de contact. Dar si accesorii pentru ochelari cum ar fi: tocuri diferite forme si culori, lavete din microfibra simple sau imprimate, snururi textile, din silicon, tip lantisor sau margele, solutii de curatat lentilele de ochelari. Noi va putem face ochelarii in baza unei Retete (Prescriptii de ochelari) sau daca vedeti fara probleme cu cel vechi il putem masura, si va facem noua pereche de ochelari, respectand distanta interpupilara si dioptriile pe care le aveti.

 

Ochelarii pe care ii comandati la noi ii facem pe loc, in limita stocului de lentile disponibil, sau cel tarziu a doua zi indiferent de dioptrii sau de rama pe care o alegeti. Noi nu trimitem ochelarii la montaj in alta parte, asa cum ati fost obisnuiti pana acum in alta Optica... Si asta datorita opticianului profesionist si cu foarte multa experienta care face parte din echipa EMA & D OPTICS, dar si a aparaturii de slefuit lentile automata de ultima generatie.
Tuturor clientilor le oferim lentile de cea mai buna calitate (vezi partenerii pentru lentile de vedere), si atestam acest aspect cu Certificat de calitate si garantie dar și cu plicurile in care au fost ambalate lentilele!
Totodata oferim clientilor nostri reparatii ochelari (diverse). Impreuna gasim solutii ieftine si avantajoase chiar si atunci cand rama este compromisa total! Iar cand rama este compromisa total va putem transfera lentilele dintr-o rama in alta pe loc. Decat ca in acest caz suntem conditionati de forma lentilelor si nu va puteti alege orice rama.

 

Optica Medicala EMA & D OPTICS este destinatia pentru toti cei care cauta lucruri de calitate la preturi foarte accesibile!

 

Lucram cu grija, profesionalism si seriozitate pentru ca tinem la clientii nostrii! 

 

Probleme cu vederea? Nu ezitati sa ne cautati! Va asteptam!
EMA & D OPTICS totul pentru tine ...ca sa vezi mai bine