ROmedic Firme medicale Medicamente, vitamine, suplimente nutritive

Cum să ajungi la un păr și un ten mai sănătos, în doar 3 luni?

Cum să ajungi la un păr și un ten mai sănătos, în doar 3 luni?
Autor: Monica Cacuci

Cum să ajungi la un păr și un ten mai sănătos, în doar 3 luni?

 

Vă numărați printre acele doamne sau domnișoare care doar visează la un ten frumos și un păr sănătos? Tenul fin și părul des sunt, din punctul tău de vedere,  doar rezultatul unor fotografii retușate pe internet? Suntem convinși că nu.

 

Nu trebuie să faci nimic drastic pentru ca tenul tău să fie mai luminos, iar părul mai puternic

Nu este de mirare că  tenul nostru îmbătrânește, ne apar riduri, ne scade calitatea părului, se despică la vârfuri, unghiile devin casante și se exfoliază. Nici nu ar trebui să ne mirăm, deoarece colagenul constituie până la 70% din construcția pielii noastre, iar acestea sunt doar manifestări ale faptului că acest colagen ne lipsește din organism.

 

Depinde doar de noi dacă dorim să încetinim procesul de îmbătrânire de pe acum și să avem o viață activă

Cel mai adecvat colagen pentru corpul uman este considerat colagenul bioactiv, obținut din pește marin. Este cel mai asemănător corpului uman. Dacă dorim să vedem rezultate, este important ca acesta să fie administrat în cantități suficiente și să fie testat clinic. De asemenea, este necesar să fie administrat împreună cu o cantitate suficientă de vitamina C, fără de care părul și pielea noastră nu pot asimila colagenul.

 

Multe femei din toată Europa consideră colagenul – un elixir al tinereții

Bianca Drăgușanu, una din cele mai frumoase femei din România, a prins și ea gustul colagenului marin. Când a fost întrebată cum a ajutat-o, răspunsul ei a fost clar: ” Ador să mă răcoresc cu băutura mea preferată VIACOLLAGEN. Este colagen marin fără chimicale, cu gust divin de fructe. Îl recomand cu drag pentru creșterea părului, observ că tenul devine catifelat și mult mai luminos, iar unghiile mult mai puternice. Eu am optat pentru cura de 3 luni pentru că astfel rezultatele sunt semnificativ vizibile.”

 

Poți comanda și tu acum acest elixir al tinereții și beneficiezi de reduceri incendiare la cura pentru 3 luni: https://colagenulmeu.ro/shop/pachete-promotionale/