ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Medicina muncii Medicina muncii Constanta

Prezentare Atrium Medical

Atrium Medical isi desfăşoara activitatea la nivelul celor mai înalte exigenţe caracteristice actului medical. Situată in centrul orasului Constanta, într-o clădire nouă, modernă, cu spaţii ample si luminoase, Clinica Atrium Medical oferă pacienţilor acces facil, confort ambiental şi o atenţie specială din partea personalului medical.
Deasemenea, mentionam ca avem o colaborare de lunga durata cu renumite centre medicale din Bucuresti si din tara, prin care le reprezentam clientii in orasul Constanta, oferindu-le servicii medicale de medicina muncii de cea mai buna calitate.
Clinica Atrium Medical vine in sprijinul companiilor oferindu-le servicii si prestatii atat in domeniul medicinii muncii cat si a altor specialitati medicale, conform legislatiei in vigoare. In acest context, clinica noastra pune la dispozitie intreaga gama de servicii medicale in probleme specifice de Medicina Muncii, pentru orice loc de munca:
• examenul medical la angajarea personalului in munca,
• examinari medicale periodice necesare fiecarui loc de munca cu efectuarea investigatiilor obligatorii conform legislatiei in vigoare,
• semnalizarea cazului de boala profesionala si dispensarizarea acestuia dupa confirmare
• pastrarea si completarea dosarelor medicale,
• examinarea personalului care reincepe activitatea profesionala,
• eliberarea avizelor medicale pentru schimbarea locului de munca,
• supravegherea si evaluarea starii de sanatate a personalului angajat.
Clinica Atrium Medical pastrează o legătura deosebit de apropiată cu pacienţii săi, încercând să se adapteze în permanenţă nevoilor medicale ale acestora, într-o manieră accesibilă şi prietenoasă.

 
Programare