ROmedic Cabinete medicale Constanta Cabinete Psihoterapie Psihoterapie Constanta
POVESTEA THE ORLOV - Psihicul reprezintă un capital de sănătate ce trebuie prezervat.
 

The Orlov este diamantul a cărui strălucire uimește și încântă privirile celor din jur. Nu a fost dintotdeauna strălucitor ci și-a dobândit strălucirea în timp, prin tăiere, fațetare, șlefuire și prin încrederea celor care au crezut în frumusețea lui.

Suntem cu toții diamante, mai mult sau mai puțin șlefuite, și suntem în căutarea cuiva care să creadă în noi, pentru a putea străluci și a oferi mai departe din lumina și frumusețea noastră.

 

Atunci când nu-ți poți vedea strălucirea proprie, procedează precum un făuritor de diamante care șlefuiește o piatră obișnuită până scote din ea o nestemată unică și desăvârșită. Cioplește în unele părți, netezește în altele, șlefuiește cît e nevoie, până când va străluci în tine lumina proprie.

 

Și dacă pentru unii frumusețea stă în ochii privitorului, pentru noi, echipa The Orlov, frumusețea stă în bucuria de a-ți purta strălucirea cu demnitate și generozitatea de a o oferi mai departe.

 

DESPRE NOI
 

The Orlov este locul în care onorăm unicitatea și potențialul de strălucire al minții.

 

Este un proiect unic care vine în spațiul psihoterapeutic, al procesului de autocunoaștere și dezvoltare personală cu o viziune nouă ce are ca punct de interes starea de bine și potențialul de evoluție.

 

Onorăm unicitatea și actul autonom al procesului psihoterapeutic, și de aceea, noi, echipa de specialiști The Orlov, vine în întâmpinarea ta cu servicii de evaluare psihologică pe baza carora vei fi îndrumat către tipurile de abordări psihoterapeutice care răspund nevoilor tale, astfel încât să-ți poți crea propriul design terapeutic: art terapie, terapie prin muzică, terapie prin dans și mișcare, stimulare cognitivă prin explorare și limbaj, terapie relațională, terapie de cuplu, terapia sexualității umane, sesiuni de autocunoaștere și dezvoltare personală.

 

Senatul minților strălucitoare, The Orlov, este animat de fascinația pentru diamantele neprelucrate și credința în procesul lor de transformare și devenire. Susținem acest proces unic al schimbării prin viziunea integrativă a serviciilor de psihologia adultului și a vîrstnicului: evaluare psihologică, psihoterapie individuală, psihoterapia de grup, dezvoltare personală, vacanțe și evenimente terapeutice precum și ateliere și cursuri specifice nevoilor de informare și evoluție.

 

Și pentru că strălucirea unui diamant nu este perenă, ne înclinăm cu respect în fața înțelepciunii și seniorității vieții, prin organizarea sesiunilor de terapie individuală și de grup, special gândite pentru cei care aleg să-și regăsească strălucirea la vârsta senectuții.

 

Te așteptăm în spațiul Senatului mințior strălucitoare, The Orlov, un spațiu demn de strălucirea unui diamant.

 

Ultimele recomandări de la pacienți:

17-09-2019
Mihalache, 38 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

Va recomand cu caldura, in special pe psihoterapeut Birjaru Delia!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare