ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti
Centrul de audiologie Ototon are ca activitate principală comercializarea protezelor auditive Phonak și a accesoriilor aferente.
 
Portofoliul de produse Phonak - lider mondial în soluții de auz, are o gamă variată de proteze auditive, care încorporează una dintre cele mai avansate tehnologii existente pe piață, cu design modern şi preţ accesibil.
 
Alături de echipa Phonak, depășim limitele tehnologiei moderne pentru a vă pune la dispoziție soluții care oferă o calitate excelentă a sunetelor, astfel încât toți oamenii să poată auzi, înțelege și să se poată bucura pe deplin de sunetele bogate ale vieții.
 
Scopul nostru este să identificăm pierderea de auz cât mai devreme și să oferim soluții moderne de reabilitare auditivă. Oferim servicii complete și dispunem de echipament de ultimă generație.
 
Este o onoare pentru noi să putem fi alături de persoanele cu pierdere de auz și să le punem la dispoziție servicii de calitate și experiența noastră în domeniul reabilitării auditive.
 
Ascultă. Comunică. Trăiește din plin.

Ultimele recomandări de la pacienți:

13-11-2020
Becheanu Maria, 63 ani

Părerea generală: Foarte mulțumit

O echipă tânără, în plină afirmare care dovedește profesionlism și seriozitate. Personalul de specialitate este cu adevărat dedicat și implicat in rezolvarea problemelor auditive ale pacienților prin prezentarea și adaptarea la fiecare caz a tehnologiei de performanță de la Phonak. Relația deschisă și benefică stabilită cu specialistul audioprotezist este foarte importantă având în vedere colaborarea cu acesta și după achiziționarea aparatelore auditive. La OTOTON specialistul a dovedit multă amabilitate , atenție și respect față de pacient, ajutându-l și îndrumându-l, cu calm și răbdare, să ia o hotărâre cât mai bună, care să-l ajute cât mai mult.
Vă mulțumesc!

Sunteți sau ați fost pacientul nostru și considerați că serviciile noastre merită recomandate?

Atunci oferiți-ne o recomandare!
 
Programare