ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Phonak Audéo™ Paradise - Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului

Phonak Audéo™ Paradise - Nu există nimic asemănător cu sunetul Paradisului
Autor: Ototon - Centru de Audiologie

Phonak, un furnizor global de schimbare a vieții în materie de soluții de auz, anunță ultima generație de tehnologie de auz și introduce Audéo ™ Paradise, rezultatul a zeci de ani de expertiză tehnologică, inovație și pasiune, care oferă o calitate a sunetului de neegalat, soluții digitale personalizate și conectivitate universală.

 

Cu o serie de caracteristici hardware și software nou dezvoltate care funcționează perfect în sincronizare, Phonak Paradise oferă acces la straturi subtile și texturi de sunete în numeroase medii auditive. Astfel, Phonak Audéo™ Paradise duce performanța auditivă la nivelul următor.

 

 

O experiență auditivă de neegalat
 

Tehnologia Paradise duce platforma Marvel la nivelul următor, cu ajutorul senzorului de mișcare integrat, care detectează când purtătorul se mișcă și poartă o conversație, și poate direcționa automat microfoanele aparatului auditiv, ajutând consumatorii să redescopere minunile sunetului. 

  • - Sunet clar, natural, înțelegere excelentă a vorbirii și anulare personalizată a zgomotului

  • - Conectivitate universală îmbunătățită cu noul control tactil, senzorul de mișcare și conexiuni multiple Bluetooth ®

  • - Soluții digitale personalizate prin actualizarea aplicațiilor inteligente

 
 
O bucată de paradis pentru dumneavoastră
 

Phonak Audéo Paradise este primul aparat auditiv care beneficiază de un nou cip de procesare a sunetului, PRISM (Processing Real-time Intelligent Sound Management), care permite o serie de caracteristici hardware și software nou dezvoltate pentru a ajuta consumatorii să redescopere minunile sunetului din momentul în care acesta este reglat. Aparatele auditive oferă un sunet clar și natural în orice mediu pentru o calitate excelentă a sunetului. În situații liniștite, vocea în șoaptă sau la distanță este îmbunătățită prin caracteristica inovatoare numită Speech Enhancer.

 

Cu ajutorul senzorului de mișcare, aparatele auditive pot detecta când purtătorul se mișcă în timp ce poartă o conversație și vor ajusta automat microfoanele direcționale pentru a-l ajuta să se concentreze pe direcția vorbirii. Purtătorii aparatelor auditive Phonak Paradise vor avea, de asemenea, mai mult control asupra modului în care aud datorită unei noi funcții personalizate de anulare a zgomotului din aplicația myPhonak.

 

“Când am creat cea mai recentă soluție auditivă, am apelat la natură pentru inspirație”, a declarat Martin Grieder, vicepreședinte de Marketing al grupului pentru Sonova. “Auzul este o parte atât de complicată a existenței noastre și fundamentală pentru bunăstarea noastră generală. Natura este, de asemenea, sursa atâtor sunete care ne pot calma, relaxa și alina. Ce modalitate mai bună de a redescoperi sunetul decât cu un aparat auditiv inspirat de natura însăși?”

 

 

Conectivitate universală
 

Caracteristicile inovatoare de conectivitate universală ale Phonak au fost, de asemenea, îmbunătățite pentru mai multă ușurință în utilizare. Cu noul control tactil, consumatorii pot activa asistenții vocali populari, pot răspunde sau respinge apelurile sau chiar pot întrerupe sau relua streamingul audio printr-o atingere dublă a urechii.

 

Mai multe conexiuni Bluetooth simultane sunt acum posibile, permițând purtătorului să comute cu ușurință conținutul audio transmis de la un dispozitiv la altul pe aproape orice dispozitiv inteligent sau sistem de operare.

 

Cu Paradise, Phonak introduce, de asemenea, o gamă de soluții digitale personalizate, astfel încât purtătorii de aparate auditive să poată profita din plin de noile lor aparate auditive. Prin aplicația myPhonak, consumatorii pot acum să ajusteze cu ușurință nivelul zgomotului de fond și chiar să beneficieze de reglaj la distanță.

 

Phonak Paradise este alimentat de tehnologia dovedită a bateriilor reîncărcabile litiu-ion și oferă o zi întreagă de ascultare, inclusiv streaming* audio. Audéo Paradise va fi disponibil pentru toate nivelurile de performanță pe patru modele, toate compatibile cu tehnologia Roger, inclusiv Audéo P-RT, un model reîncărcabil litiu-ion cu telecoil.

 

*Până la 16 ore de utilizare fără reîncărcare, ce presupun 8 ore de ascultare cu AutoSense OS 4.0 asociate cu 4 ore de streaming prin Bluetooth și 4 ore de redare prin TV Connector.

 

Marca și logo-urile Bluetooth® sunt mărci comerciale înregistratedeținute de Bluetooth SIG, Inc., iar orice utilizare a acestor mărci de către Sonova AG se realizează sub licență

 

 

Faceți primul pas pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții cu Phonak Audéo™ Paradise! Specialiștii Ototon vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre aparatele auditive Phonak Audéo ™ Paradise.
 

Date de contact:
Tel: +40 770 826 017
E-mail: office@ototon.ro

Web: www.ototon.ro/

 

 
Programare