ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Phonak Serenity Choice™ - Protecțiile auditive de ultimă generație pentru orice situație

Autor: Ototon - Centru de Audiologie

Phonak, lider mondial în soluții de auz, prezintă Serenity Choice, protecții auditive reutilizabile, universale, dezvoltate ca echipament de protecție personală pentru diverse medii de lucru zgomotoase și în special pentru situații de zgomot de impuls.

 

În timp ce alte produse de protecție auditivă disponibile pe piață pot suna nenatural, protecțiile auditive Serenity Choice oferă un sunet natural. Acestea folosesc o tehnologie avansată de filtrare mesh (de tip plasă) care permite trecerea aerului către ureche, ceea ce minimizează efectul de ocluzie și elimină sunetele înfundate. De asemenea, atenuează atât frecvențele joase cât și frecvențele înalte, iar urechea rămâne bine ventilată în orice moment.

 

În combinație cu dimensiunile reduse și dopurile moi și robuste, de calitate hipoalergenică (TPE, calitate medicală), protecțiile auditive Serenity Choice asigură un confort excelent la purtare și sunt ideale pentru utilizare pe tot parcursul zilei.
Avantajele protecțiilor auditive Serenity Choice:

 • Universale și reutilizabile
 • Disponibile în mărimi universale (S, M și L)
 • Auzul natural, conștientizarea situației și percepția împrejurimilor sunt păstrate
 • Pot fi purtate sub căști de protecție
 • Ventilație bună a urechilor și ocluzie minima
 • Ușor de curățat
 • Hipoalergenic (TPE, grad medical) antifoanele sunt fabricate din material TPE pentru uz medical și sunt complet lavabile
 • Toate filtrele sunt testate 100% acustic
 • Livrat într-o capsulă pentru breloc din aluminiu

 

Serenity Choice™ Comfort

Fie că programați, proiectați sau scrieți o scrisoare, există momente în care zgomotul constant dintr-o zonă de birouri deschise devine prea greu de suportat. Zgomotele de joasă frecvență de la aerul condiționat și ventilatoarele computerelor afectează performanțele cognitive; adăugarea zgomotelor deranjante și a sunetelor telefoanelor vă reduc și mai mult capacitatea de concentrare.
Protecția auditivă universală Serenity Choice™ Comfort este concepută pentru a reduce toate aceste sunete la un nivel acceptabil. Conversațiile se estompează, iar sunetul telefonului, precum și zgomotul de la avioane, trenuri etc. devin mai puțin deranjante.

 

Serenity Choice™ Music

Serenity Choice™ Music a fost conceput special pentru muzicieni, iubitorii de muzică și de concerte. Nivelul muzicii la concerte depășește, în general, limita de siguranță de 85 dB. Aceste sunete produc leziuni precum tinitus, hiperacuzie sau pierderea auzului pe termen lung. Serenity Choice™ Music reduce nivelul de sunet cu 17 dB, ceea ce face ca muzica de până la 102 dB să poată fi ascultată în condiții de siguranță până la 8 ore.

 

Serenity Choice™ Motorsport

Nivelurile de zgomot în casca de motocicletă la 100 kmh sunt de obicei 95–105 dB. Aceastea sunt cu mult peste nivelul de siguranță de 85 dB, ceea ce înseamnă că aveți între 15 minute și 2 ore de condus înainte de a risca apariția tinitusui sau a altor simptome ale hipoacuziei. Serenity Choice™ Motorsport reduce zgomotul vântului până la niveluri sigure, ceea ce înseamnă că vă puteți concentra pe drum.

 

Serenity Choice™ Work

Serenity Choice™ Work este o protecție auditivă universală reutilizabilă, concepută ca echipament de protecție personală pentru medii de lucru zgomotoase, cum ar fi atelierele auto, în agricultură, construcții și/ sau orice situație în care sănătatea și siguranța necesită utilizarea unei protecții auditive, adică unde nivelurile de zgomot sunt peste limita de siguranță de 85 dB.
Serenity Choice™ Work reduce nivelul de sunet cu 24 dB, făcându-l sigur pentru o utilizare continuă de 8 ore în orice mediu până la 109 dB. Serenity Choice™ Work poate fi combinat cu căști pentru urechi pentru situațiile foarte zgomotoase în care protecția dublă este o cerință.

 

Serenity Choice™ Sleep

Un sforăit moderat atinge 50–60 dB, în timp ce sforăitul sever poate atinge 90 dB. Altfel spus: un claxon auto atinge aproximativ 90 dB! Serenity Choice™ Sleep reduce nivelul de sunet cu 24 dB, eliminând sau reducând sunetul la un nivel confortabil.
Serenity Choice™ Sleep este proiectat pentru a permite aerului să intre în ureche. Acest lucru are două avantaje față de produsele concurente:

 • Limitează sau oprește senzația inconfortabilă de iritație „fierbinte” din ureche.
 • Ajută la reducerea senzației de „ascultare a pulsului” cauzată de restricționarea fluxului de sânge în ureche, notabil mai ales atunci când vă așezați pe o parte.

 

Serenity Choice™ Shooting & Hunting

Folosind tehnologia brevetată a filtrelor de impuls, Serenity Choice™ Shooting & Hunting protejează urechile utilizatorilor de nivelul maxim de presiune acustică a focurilor de armă, foc de artilerie și explozii, reducându-le la niveluri sigure, mai puțin susceptibile de a leza auzul pe termen lung.
Dezvoltat pentru uz militar, Serenity Choice™ Shooting & Hunting oferă o protecție optimă împotriva zgomotului puternic de impuls, fiind certificat ANSI IPIL până la 166 dB. Atunci când nu sunt prezente zgomote puternice, produsul oferă o atenuare redusă, permițând auzul vocii și a zgomotelor de fundal.
Permițând aerul în ureche pentru a împiedica iritarea canalului auditiv, purtătorul păstrează direcționalitatea sunetului și spațialitatea, critice în situațiile de vânătoare.

 

Specialiștii Ototon vă stau la dispoziție pentru a vă oferi o prezentare completă a portofoliului de protecții auditive Phonak Serenity Choice™.


Date de contact:
Tel: +40 770 826 017
E-mail: office@ototon.ro
Web: www.ototon.ro/

 
Programare