ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Maximizarea duratei de viață a bateriei aparatului auditiv

Autor: Ototon - Centru de Audiologie

O serie de factori pot afecta durata de viață a bateriei aparatului auditiv. Durata de funcționare a unei baterii poate varia în funcție de tipul bateriei și tipul aparatului auditiv utilizat. Un alt factor important este și intensitatea folosirii aparatului auditiv. Bateriile sunt afectate de gradul de umiditate, iar uneori pot fi afectate de temperaturi extreme. De asemenea, streamingul are o influență directă asupra timpului de funcționare al unei baterii auditive.

 

Din fericire, specialiștii Ototon vă oferă câteva sfaturi utile pentru a maximiza durata de viață a bateriei aparatului auditiv:

♦ Pentru a prelungi durata de viață a bateriei aparatului auditiv, opriți aparatul auditiv atunci când nu îl utilizați și lăsați ușa compartimentului bateriei deschisă atunci când este oprit. Acest lucru evită coroziunea bateriei și deteriorarea aparatului auditiv;

 

♦ Bateriile pentru aparatele auditive pe bază de Zinc-Air utilizează aerul ca sursă de energie, iar sigiliul de protecție împiedică bateria să descarce energie. Să nu scoateți sigiliul înainte ca bateria aparatului auditiv să fie utilizată. Înainte de a începe să utilizați bateria, așteptați câteva minute după ce îndepărtați sigiliul, astfel bateria este activată complet;

 

♦ Utilizați o stație de igienizare sau un dezumidificator pentru uscare, siguranța igienică și păstrarea în siguranță a aparatelor auditive;

 

♦ Temperaturile extreme, dar și nivelul ridicat de umiditate afectează durata de funcționare a bateriei aparatului auditiv. Din acest motiv, nu depozitați niciodată bateriile aparatului auditiv în frigider sau în baie. Temperatura optimă de depozitare a bateriilor aparatelor auditive este cuprinsă între 10 și 25°C.

 

Cel mai bun sfat atunci când vine vorba de bateriile auditive este să vă asigurați întotdeauna că aveți o pereche de rezervă la îndemână.

Sursă articol: Hearinglikeme

 

Pentru mai multe informații despre baterii și produse de întreținere pentru aparatele auditive, specialiștii Centrului de Audiologie Ototon vă stau la dispoziție!

 

Date de contact:

Tel: +40 770 826 017

E-mail: office@ototon.ro

Web: www.ototon.ro/

 

 
Programare