ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Phonak lansează noile aparate auditive Naída™ Paradise

Phonak lansează noile aparate auditive Naída™ Paradise
Autor: Ototon - Centru de Audiologie
 
Phonak lansează noua platformă de aparate auditive Naída™ Paradise, care oferă persoanelor cu hipoacuzie severă până la profundă sunete puternice, clare și conectivitatea wireless de care au nevoie pentru a se conecta la tot ce e în jur.

Phonak Naída are o lungă istorie de inovație revoluționară axată pe sprijinul persoanelor cu hipoacuzie severă până la profundă. Cea mai recentă generație de aparate auditive, Naída™ Paradise, oferă o experiență auditivă de neegalat pentru a vă ajuta să comunicați, să vă conectați social și să prosperați emoțional.

 
Phonak Naída™ Paradise - Sunet puternic, la un nivel avansat

Combinând componente hardware și software noi, aparatele auditive Phonak Naída™ Paradise răspund nevoilor auditive ale utilizatorilor în situații de ascultare diferite.

Noua formulă de reglaj, Adaptive Phonak Digital (APD) 2.0, și sistemul de operare AutoSense OS 4.0 permit particularizări precise și introduc o serie de noi caracteristici excepționale de performanță auditivă.

Conexiuni Bluetooth® multiple

Noile aparate auditive Phonak Naída™ Paradise distrug barierele de conectivitate pentru utilizatorii care au nevoie de mai multă putere.

Acestea oferă conectivitate directă prin iOS®, Android™ sau alte dispozitive Bluetooth®.

În plus, capacitățile multifuncționale ale aparatelor auditive Phonak Naída™ Paradise permit asocierea a până la opt dispozitive Bluetooth®, în timp ce două pot fi conectate simultan.

De asemenea, puteți folosi aplicația myPhonak pentru a vă personaliza setările aparatelor auditive Phonak Paradise în timp real. În plus, aplicația vă permite să vă conectați cu specialistul dumneavoastră pentru sesiuni de reglaj la distanță.

 

 

Speech Enhancer

A înțelege pe cineva care vorbește încet sau vorbește de la distanță într-un mediu liniștit este o provocare. Phonak Paradise abordează această provocare prin intensificarea vorbirii în șoaptă cu o caracteristică inovatoare numită Speech Enhancer. Redescoperiți bucuria comunicării cu prietenii, colegii sau cei dragi.

 

Dynamic Noise Cancellation

De cât de mult efort este nevoie pentru a putea urmări o conversație într-un mediu zgomotos? O caracteristică nouă de anulare a zgomotului spațial, care funcționează în combinație cu un formator de fascicul direcțional pentru a îmbunătăți raportul semnal-zgomot (SNR) în situații complicate acustic.

 

Motion Sensor Hearing

Noul senzor de mișcare detectează dacă utilizatorul este staționar sau în mișcare și determină nivelul de zgomot al mediului înconjurător. Odată ce activitatea și nivelul de zgomot sunt stabilite, acesta direcționează automat modul microfoanelor și setările de anulare dinamică a zgomotului.

 

Tap Control

Caracteristica ce face posibilă direcționarea funcțiilor Bluetooth® printr-o simplă atingere a urechii. Funcțiile permit preluarea apelurilor telefonice fără efort, întreruperea sau redarea streamingul de pe dispozitivele Bluetooth® conectate și activarea aplicațiilor de asistență vocală.

 
Faceți primul pas pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții cu noua tehnologie Phonak Paradise!

 

Specialiștii Ototon vă stau la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații despre noile aparate auditive Phonak Naída™ Paradise! 

 

Date de contact:

Tel: +40 770 826 017

E-mail: office@ototon.ro

Web: www.ototon.ro/

 
Programare