ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Sfaturi pentru a vă acomoda cu protezele auditive Phonak

Autor: Ototon - Centru de Audiologie

Ați achiziționat recent proteze auditive Phonak? Acomodarea cu noile proteze auditive necesită timp. Specialiștii Ototon vă oferă câteva sfaturi pentru a vă simți confortabil cu noile proteze auditive.

Începeți prin a purta protezele auditive Phonak atât timp cât vă recomandă specialistul. Spuneți prietenilor și familiei dvs. că utilizați proteze auditive, astfel încât să vă ajute atunci când purtați conversații în medii dificile acustic. În timpul conversațiilor, nu vă faceți griji dacă nu puteți auzi fiecare cuvânt – concentrați-vă pe context. Cititul cu voce tare sau vorbitul cu animalul de companie vă poate ajuta, de asemenea, pentru a vă obișnui cu propria voce.

Pentru exersare suplimentară, folosiți noile proteze auditive Phonak pentru vizionarea la TV sau ascultarea radio-ului.

Dacă purtați proteze auditive pentru prima dată, există posibilitatea ca unele sunete să pară foarte puternice. De exemplu, zumzetul frigiderului – un zgomot de fundal pe care majoritatea oamenilor îl observă rar – poate părea destul de puternic sau insuportabil. Acest lucru este cauzat de capacitatea creierului de a acorda prioritate anumitor sunete. Oamenii care poartă proteze auditive pentru prima dată trebuie să se obișnuiască din nou cu toate sunetele și este important pentru aceștia să aibă răbdare pe măsură ce creierul lor se adaptează.

 

Este foarte important să vă notați experiențele pentru fiecare situație în parte. De exemplu, cum auziți propria voce sau cum îi auziți pe cei de lângă dumneavoastră, dacă auziți clar atunci când cineva vă vorbește din spate sau din lateral și cum auziți la TV sau la radio.

În baza acestor informații, specialistul poate face ajutările necesare la următoarea vizită la centrul nostru. Aceste ajustări se pot efectua și la distanță (remote), în cazul protezelor auditive ce prezintă conectivitate wireless.

 

Specialiștii OTOTON vă sunt la dispoziție pentru a vă oferi tot sprijinul necesar pe perioada acomodării cu protezele auditive în cadrul procesului de reabilitare auditivă.

 

Sursă articol: HealthyHearing

 

 

Date de contact:

Tel: +4031 9298

E-mail: office@ototon.ro

Web: www.ototon.ro

 
Programare