ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Audiologie Audiologie Bucuresti

Phonak lansează protezele auditive Virto Paradise

Autor: Ototon - Centru de Audiologie

Phonak lansează gama de proteze auditive intraauriculare Virto Paradise ce include tehnologia revoluționară Virto P-312 (inclusiv Virto P-Black) și Virto P-Titanium, singurele proteze auditive personalizate cu carcasă din titan din lume.

“Suntem extrem de încântați să extindem acum beneficiile dovedite ale Phonak Paradise la gama noastră de proteze auditive personalizate Virto. Cu Virto Paradise, purtătorii pot descoperi mai mult din potențialul uimitor al urechii, sporindu-și în același timp încrederea și bunăstarea generală ca niciodată.” a declarat Jon Billings, vicepreședinte Marketing Phonak. 

 

Noile proteze auditive Virto Paradise sunt disponibile într-o varietate de culori, accesorii și opțiuni de utilizare.

Protezele auditive Virto Paradise sunt personalizate cu ajutorul calibrării biometrice. Aceasta ține cont de anatomia individuală a urechii pentru a extrage peste 1.600 de puncte de date unice din ureche, ceea ce duce la o îmbunătățire cu 2 dB a direcționalității. Protezele auditive Virto Paradise dispun, de asemenea, de sistemul Acoustically Optimized Venting (AOV). Sistemul AOV este un algoritm care utilizează informații de la mii de amprente ale urechii adulților pentru a selecta stilul optim de ventilație pe baza anatomiei urechii, ceea ce scade efectul de ocluzie.

Alimentate de cipul de procesare a sunetului PRISM, protezele auditive Virto Paradise sunt personalizate și oferă o calitate a sunetului de neegalat, rezultând o experiență auditivă cu adevărat impresionantă.

 

Protezele auditive Phonak Virto P-312 oferă purtătorilor multiple opțiuni de conectivitate. Pot fi asociate până la opt dispozitive cu tehnologie Bluetooth®, cu posibilitatea de a comuta cu ușurință între două dispozitive active.

Conectivitatea universală a protezelor auditive Virto P-312 le oferă purtătorilor libertatea de a se bucura de apeluri hands-free. Apelurile pot fi transmise direct de pe iOS®, Android™, sau alte dispozitive compatibile Bluetooth®. De asemenea, apelurile pot fi transmite și de pe computere prin intermediul platformelor populare de videoconferință. 

Protezele auditive Virto P-312 pot, de asemenea, să facă distincția între vorbirea transmisă în flux și muzică. Această caracteristică este concepută pentru a optimiza experiența de ascultare. Protezele auditive personalizate oferă funcții de îmbunătățire a vorbirii în șoaptă și de anulare dinamică a zgomotului.

Parte a familiei Virto P-312, protezele auditive Phonak Virto P Black se bazează pe designul negru distinctiv, având cele mai recente caracteristici și beneficii din tehnologia Paradise.

 

Protezele auditive Phonak Virto P-Titanium sunt cele mai mici proteze auditive personalizate Phonak disponibile în platforma Paradise. Rămân singurele proteze auditive personalizate cu carcasă din titan de grad medical din lume. Carcasa din titan este de 15 ori mai rezistentă în comparație cu materialul acrilic din care sunt fabricate alte proteze auditive intraauriculare. Astfel, învelișul protezelor auditive Virto P-Titanium este construit cu până la 50% mai subțire. Rezultatul? O proteză auditivă foarte discretă, dar durabilă.

 

Surse articol: sonova.com phonakpro-us.com

 

Marca și logo-urile Bluetooth® sunt mărci înregistrate deținute de Bluetooth SIG, Inc, iar orice utilizare a acestor mărci de către Sonova AG se realizează sub licență.

IOS este o marcă comercială a Cisco Systems, Inc. și/sau a afiliaților săi în Statele Unite și în alte câteva țări.

Android este o marcă comercială a Google LLC.

 

Pentru mai multe informații, specialiștii OTOTON vă stau la dispoziție!

 

Date de contact:

Tel: +4031 9298

E-mail: office@ototon.ro

Web: www.ototon.ro

 
Programare