ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Planificare familială Planificare familială Bucuresti

LOGOPED Florentina Ciuperca

  • Specialitate:Logopedie, Psihologie
  • Competențe:logopedie, consiliere psihologica, dezvoltare personala si consiliere vocationala
  • Telefon:0724813112
  • Localitate:Bucuresti
  • Județ:Bucuresti

Am 33 de ani, sunt psiholog in psihopedagogie speciala, consilier pentru dezvoltare personala si formator. Am experienta in sistemul prescolar particular (educator si consilier scolar), ca pedagog si psiholog intr-o companie.

 

Experientele mele personale si profesionale m-au invatat ca o persoana se simte implinita pe toate planurile atunci cand stie cine este si ce doreste sa faca, iar acest lucru este cu atat mai probabil daca se investeste in dezvoltare personala inca din copilarie. Educatia unui copil inseamna, pe langa acumularea de cunostinte, utilizarea lor intr-un context general, implinirea potentialului, descoperirea si apoi dezvoltarea aptitudinilor individuale si dezvoltarea emotionala echilibrata si armonioasa. Cum se traduce asta in viata de zi cu zi? Copilul astfel format astazi este maine adultul implinit, productiv, care isi iubeste profesia si simte ca i se potriveste, care isi asuma alegerile din viata personala si actioneaza conform acestora.

Deschiderea catre evolutia personala trebuie oferita oricui, indiferent de varsta, etnie, religie si posibilitati financiare. Cred in egalitatea sanselor, iar pentru asta societatea trebuie sa se implice mai mult.

Servicii: Logopedie, terapie ABA, terapie cu copiii cu ADHD si familiile acestora, ateliere pentru copii, dezvoltare personala copii, adolescenti si adulti, terapie in limba engleza pentru cetateni straini.

Psiholog Florentina Camelia Ciuperca

Tarife

– Evaluare logopedica copii/adulti 100 lei
– Logopedie copii 30 minute -50 lei
– Logopedie copii 40 minute- 60 lei
– Logopedie copii/adulti 50 min -80 lei
– Pachet 10 sedinte logopedie copii 40 minute- 500 lei cu achitare in avans
– psihoterapie copii 50 minute- 100 lei

 
Programare