Perfectiune fara compromisuri in combaterea durerii si inflamatiei oferita de sistemul de terapie cu microunde ENDOSAN

©

Autor:

Perfectiune fara compromisuri in combaterea durerii si inflamatiei oferita de  sistemul de terapie cu microunde ENDOSAN
Durerea, acea senzatie si experienta senzitiva si emotionala neplacuta, dupa cum e definita de Asociatia Internationala pentru Studiul Durerii, reprezinta in medicina un simptom foarte des intalnit, uneori insotind inflamatia, alteori cauzat de o leziune tisulara propriu-zisa, de multe ori patognomonic pentru o gama larga de afectiuni. Doar in Statele Unite se cheltuiesc anual peste 17 miliarde de dolari pe medicatia prescrisa pentru a combate durerea.

ENDOSAN este un echipament medical ultramodern care utilizeaza energia generata de microunde pentru a combate cu o eficienta inegalabila durerea si inflamatia. Produs in Italia de Elettronica Pagani si distribuit in Romania de DANSON SRL, aparatul prezinta un design stilat tipic si un soft de ultima ora, cu pictograme ilustrand diferite parti ale corpului uman si cu functiuni de operare dispuse circular, usor de utilizat si mereu la indemana pentru operator. ENDOSAN poate livra microunde in 2 moduri:

  • 1. modul continuu stimuleaza vascularizatia zonei (hiperemie) si regenereaza fibrele de colagen,
  • 2. modul pulsat (1600 W) transmite undele electromagnetice fara a produce incalzirea pielii.

Posibilitatea modificarii gradate a intensitatii confera utilizatorului abilitatea de a modula efectul terapeutic in functie de feedbackul oferit de pacient.

Frecventa de 2450 MHz utilizata de ENDOSAN amelioreaza remarcabil durerea articulara aparuta in bolile reumatismale degenerative (osteoartrita, poliartrita reumatoida), in timp ce modul pulsat, produce biostimulare musculara, reduce inflamatia si amelioreaza suferintele traumatismelor recente de tipul rupturilor musculare, contuziilor si hematoamelor. Gama larga de forme si dimensiuni a radiatoarelor permite utilizarea facila a ENDOSAN in diferite parti ale corpului (gat, spate, solduri)

ENDOSAN prezinta o varietate larga de procedee pe care le pune la dispozitia terapeutului, ofera posibilitatea unui tratament cu efecte de lunga durata si ale unei recuperari mult mai rapide. Astfel, pacientul poate sa-si reia activitatea zilnica cu mai mare incredere, mult mai devreme.

Distribuitor in Romania:

DANSON SRL- www.danson.ro - office@danson.ro-0723566871

Data actualizare: 02-02-2024 | creare: 02-02-2024 | Vizite: 29
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!